COACH LOGIN

Nitrix AVPT - -

4/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 44,90 BESTEL
PerfectBody € 44,90 BESTEL
Bodylab € 44,90 BESTEL
Bodystore € 45,00 BESTEL

Nitrix AVPT van BSN is een NO supplement dat kan bijdragen aan de pomp tijdens en na de training. De Nitrix AVPT wordt vaak verkocht in de stack van BSN, in combinatie met NO Xplode en Cellmass. De werking van dit supplement zorgt ervoor dat er meer bloed naar de spieren wordt getransporteerd. Hierdoor krijgen je spieren niet alleen meer volume maar worden ook meer voedingsstoffen naar de spieren getransporteerd. Dit zorgt ervoor dat je groei bevordert wordt, maar ook het herstel versneld en de vetverbranding omhoog gaat.

Oplaadfase Nitrix

Nitrix dien je te gebruiken met een oplaadfase. Deze duurt vaak 1 week. In die eerste week neemt de pomp al toe in je spieren en voel je dat de huid strakker gaat zitten. In week 2 zul je de krachttoename gaan merken en neemt je uithoudingsvermogen toe. Nu voelt je niet alleen dat je huid strakker voelt maar ga je ook een grotere omvang van je spieren kunnen waarnemen. Alles ziet er harder en voller uit. In de 3rde week merk je dat de aders overal op je huid zichtbaarder gaan worden. In week 4 en de weken die daarop volgen ga je de echte gains maken. Je vet op je lichaam zal gaan afnemen en de resultaten van je spiergroei zullen alleen maar verder toenemen. Dit is natuurlijk wel onder invloed van de juiste training en de juiste voeding.

Samenstelling

Nitrix bestaat uit een aantal ingredienten en gepatenteerde BSN formules. Zo is Nitrix samengesteld uit foliumzuur wat de werking en het effect van de pomp vergroot. Het primaire bestandsdeel dat verantwoordelijk is voor de pomp is de L-Arganine. In dit supplement heet dit de L-Arginine Alpha-Ketoglutarate, ook wel bekend als AKG. Verder bevat het L-citrulline, L-arganine ethyl ester, en Methocel.

Het AVPT deel van Nitrix bestaat uit de 4 verschillende soorten gepatenteerde Creatine, namelijk:

Creatine Ester-Beta Alanine
Creatine Sodium Fosfaat
Creatinol-O-Fosfaat-Malaatzuur
Creatine-Alfa-Amino-N-Butyrate

Deze vormen van creatine maken de werking van dit supplement nog veel groter dan bij de gewone monohydraat creatine.

Ten slotte bevat het BSN supplement ook nog een aantal fosfaten die genoemd worden onder de noemen Phosphoplexx en bevat Nitrix ook nog een essentieel NO enzym, genaamd NAD.

Dit alles bij elkaar maakt Nitrix AVPT een breed samengesteld supplement dat kan bijdragen aan extra kracht, spiergroei en herstel. Een supplement voor de veeleisende sporter.

2 reviews

4/10 sterren
 1. Oscar op zegt:

  Erg goed, maar jammer is dat je steeds op een lege maag moet nemen

  4/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Nitrix AVPT heeft bij mij niet veel gedaan. Op sommige sites lees je over veel meer kracht en pomp, maar ik heb hier niet veel van gemerkt.

  4/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering