COACH LOGIN

No Xplode Advanced Strength - -

8/10 sterren
(7) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 32,90 BESTEL
PerfectBody € 44,90 BESTEL
Bodylab € 34,95 BESTEL
Bodystore € 41,90 BESTEL
XXL Nutrition € 32,90 BESTEL

Het meest bekende supplement van Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc. (BSN®) is zonder twijfel NO Xplode. Dit legendarisch pre-workout supplement zorgt voor meer energie, meer pomp, meer kracht en minder verzuring. Daardoor biedt het je meer om het maximale uit je trainingen te halen. De NO Xplode is inmiddels aan zijn 3rde versie toe, want na de reguliere NO Xplode, was er de AVPT versie en inmiddels is er No Xplode Advanced Strength.

Voordelen No Xplode Advanced Strength

De voordelen van dit supplement zijn veelzijdig. Zo biedt het namelijk veel energie voor tijdens je training. Daarnaast helpt het om je tijdens de training te voorzien van een grotere pomp en levert het meer kracht naar de spieren. En ten slotte helpt het bij het voorkomen van kramp en bevordert het herstel. Deze uitgebreide uitwerking komt door de brede samenstelling van NO Xplode. Het supplement bevat namelijk:

 • Creatine Monohydraat
 • Beta Alanine
 • Glucuronolactone
 • L Alanine
 • L-Tyrosine
 • MCT’s
 • Taurine
 • L-Arginine
 • L-Ornitine HCL
 • Histidine
 • Calcium phosphate
 • Magnesium oxide
 • Potassium phosphate
 • Potassium glycerophosphate

Werking No Xplode

NO Xplode werkt en hoe. Wij zijn al fan sinds dat wij de eerste versie gebruikt hebben die later van de markt is gehaald. Het is een supplement dat je 30 minuten voordat je gaat trainen dient in te nemen. Vandaar dat het een Pre Workout supplement is. Binnen 30 minuten voel je dat het gaat werken en dat je niet meer stil kunt zitten. Je wilt gewoon naar de sportschool. BSN gebruikt ook de term: sloop de sportschool

Tijdens het trainen kom je in een soort “zone”. Je kunt elke set elke rep eigenlijk zonder veel moeite pakken en je hebt gewoon zin om door te gaan. Na de training merk je dat je spieren goed zijn aangepakt en dat de pomp er goed in zit.

Bijwerkingen van NO Xplode kunnen zijn dat je last kunt krijgen van onrustigheid, een opgeblazen gevoel en dat je na inname naar het toilet moet omdat het op je maag kan gaan werken. Andere bijwerkingen kunnen zijn dat je last krijgt van slapeloosheid.Dit komt vaak voor wanneer je het supplement laat in de avond neemt.

Conclusie

NO Xplode is een aanrader voor degenen die een Pre Workout supplement zoeken om dat extra’tje te krijgen tijdens de training. Het is een supplement dat veel energie levert en je een goed gevoel geeft tijdens de training, waardoor je net iets meer kunt geven. Voor beginnende sporters kan het heftig zijn en voor mensen met een caffeine overgevoeligheid ook. Daarnaast kan bij veelvuldig gebruik gewennig optreden waardoor het effect afneemt. Ons advies is dan ook om te beginnen met een half schepje per dosering en dan uit te breiden indien je merkt dat je niet heftig reageert.

7 reviews

8/10 sterren
 1. Ik train al jaren met NO Xplode. De pumps die ik ervan krijg zijn erg fijn en je wordt er echt sterker van.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Stefan van B. op zegt:

  Voor mij is dit de beste pre workout. De smaak, werking en resultaat zijn ongekend. Ik heb andere pre workouts gebruikt, maar toch voelde ik het nooit zo goed als bij No Xplode.

  10/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 3. Anton op zegt:

  Voor mij was dit de eerste keer dat ik een pre workout supplement gebruikte. Omdat er veel verschillende merken een pre workout aanbieden ben ik begonnen met de bekenste, en dat is No Xplode.

  De smaak van No Xplode is niet verkeerd. Het smaakt erg zoet en doet me denken aan een bubbelgum kauwgom van vroeger. Een half uurtje voor de training nam ik de pre workout en ik merk meteen dat ik meer energie krijg en dat de oefeningen mij makkelijker af gaan. Zoals gezegd is NO Xplode mijn eerste Pre-Workout product dat ik gebruik, dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal.

  9/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 4. Mooi resultaat! Ik had de eerste maanden veel plezier aan. Betere prestaties, betere herstel, meer drive om door te gaan. Echter merk ik nu dat de uitwerking steeds korter lijkt te worden. Of dit aan het product ligt weet ik niet. Kan ook aan het weer en daarmee mijn voedingsschema liggen. Vandaag nieuwe pot ontvangen, dus ik heb wel vertrouwen voor de komende maanden.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 5. Martin op zegt:

  Een aanrader! Echt veel meer power! En ik ben 51 jaar en trek al heel wat jaartjes aan de gewichten en heb al heel wat geprobeerd! Maar moet toch eerlijk zeggen, dat dit goed spul (voor mij) is!
  Groet,
  Martin

  9/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 6. patrick op zegt:

  Ik vind het een super pre workout. Echter de nadelen ervan vind ik het opgeblazen gevoel. alles wat men als nadeel omschrijft ervaar ik ook. maar verder is het echt een top product.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering