COACH LOGIN

NO Xplode Igniter Shot - -

6/10 sterren
(4) | Schrijf een recensie

BSN heeft de meest gebruikte pre-workout ontwikkeld genaamd No Explode. De No Explode Igniter shots versie hiervan kan je met gemak overal mee naar toe nemen en innemen. Een half Igniter shot is al ruim voldoende voor betere resultaten.

Werking NO Xplode Igniter Shot

NO-Xplode Igniter shot is een product die jou ondersteunt zodat de training die jij begaat voldoet aan alle eisen om keiharde spiermassa op te bouwen:

Energie
Het is belangrijk dat jij tijdens je training absoluut helemaal vol zit met energie, zodat jij tot het maximale kan gaan om jou spieren te laten groeien.

Mentale focus
Echter en alleen energie is niet voldoende voor een succesvolle training, het is belangrijk dat je wat doet met die energie. Hierbij is de connectie tussen je hersenen en spier van belang.

Intensiteit
Om je spieren dat gene aan te doen wat jij wil, moet je je spier hartstikke hard laten werken. Veel meer prestaties leveren in een kortere tijd. Om dit te kunnen behalen is het gewenst dat je vol zit met bouwstoffen om dit mogelijk te maken en vol te kunnen houden.

Maximale pomp
De spierpomp is een aangevend verschijnsel van spiergroei tijdens je training. Je moet zorgen voor een optimale pomp tijdens je training. Hierdoor raak je tijdens je training ook tevreden.

Om dit elke training dit te kunnen behalen, is eigenlijk niet te doen. Maar er is een oplossing voor. NO-Xplode Igniter speciaal voor dit probleem samen gesteld door BSN.

Aanbevolen gebruik van NO-Xplode Igniter Shots

Neem circa een half uur van te voren een gewenste serving, pas hier mee op. Tast eerst voorzichtig af hoe jou lichaam hier op reageert.

4 reviews

6/10 sterren
 1. admin op zegt:

  Ingezonden via Facebook: De pumps zijn goed en de krachttoename is ook serieus voelbaar (al vanaf de eerste dosis) en bovenal, je voelt je echt goed in je vel en veel zin om te trainen. Ik ga het nog kopen maar enkel nemen op dagen dat ik me niet zo goed voel of niet veel zin heb om te trainen.

  Het is echt een aanrader.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Derrick op zegt:

  Ik dacht dat NO Xplode Igniter Shot waardeloos zou zijn, maar na het testen waren de pumps en krachttoename net zo goed als de gewone NO xplode.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 3. Kenneth op zegt:

  NO Xplode Igniter Shot is handig. Maar de concentratie is volgens mij ook een stuk sterker.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 4. Oozie op zegt:

  Ik kende de gewone NO Xplode al, maar dit is echt een ander product. Als je weinig tijd hebt is het handig dat je de NO Xplode mee kunt nemen en kant en klaar kunt opdrinken. Ik gebruik het een half uur voor mijn training en daarna knal ik richting de gym

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering