Coach Login

Thermonex - -

8/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Bodylab € 29,90 BESTEL

Thermonex zorgt voor een geweldige energie boost (zonder dat je er zenuwachtig van wordt). Dit is niet gewoon een mooie meevaller, maar bijna een onmisbaar aspect voor het halen van je doelen. Hoe meer energie je hebt, des te actiever je bent en je dus meer calorieën verbrandt. De energie die Thermonex je geeft zorgt er voor dat je veel energie hebt en je veel steviger staat. De motivatie om te gaan sporten neemt veel meer toe en de verleiding om dat koekje te eten verdwijnt geheel!

Thermonex geeft je zoveel energie dat je alles aankan!

Of je nu voor het eerst van die overtollige vetlaag af wilt of dat al veel langer probeert, Thermonex werkt bij iedereen jong en oud, altijd! Thermonex zorgt er voor dat jij straks opvalt!

Thermonex werking

 • Je eetlust te onderdrukken
 • Probleemgebieden aan te pakken
 • Overtollig vet te verbranden
 • Onderhuidvocht te verdrijven
 • Om de power te krijgen om in vorm te komen

Ingrediënten Thermonex

Cafeïne
Cafeïne kan er voor zorgen dat de verbranding van vet verhoogt wordt. Ook ondersteund cafeïne het lichaam om vetreserves, in plaats van reserves in de spieren, te verbranden voor energie. Ook geeft het de werking van andere ingredienten als Synephrine en Groene Thee een boost. Duizenden jarenlang wordt er al gebruik gemaakt van Cafeïne als energie-opwekker.

Groene Thee Extract
Groene Thee wordt voor de cafeïne veelvuldig in afslankproducten gebruikt. Dat doen ze compleet fout! In Groene Thee zit ECGC. Van ECGC is namelijk bewezen dat het er voor zorgt dat vetten sneller afgebroken worden, doordat de afbraak van dopamine voorkomen wordt. Ook stopt ECGC de opbouw van vetten. Bovendien helpt ECGC ook om de eetlust te verminderen. Zorg er voor dat er dus altijd ECGC in je Groene Thee producten zit.

Octopamine HCL
Net als Yohimbine heeft Octopamine HCL vele werkingen: het zorgt voor een hogere verbranding van vet, het geeft een hogere de afgifte van Norepinephrine (een essentieel hormoon voor de vetverbranding) en het zorgt voor een beter opname van Glucose in de spieren(daardoor kan die glucose niet meer in vet worden omgezet). Je spieren hebben dus meer energie en je vetreserves worden meer verbrandt.

Evodiamine 98%
Deze pas ontdekte plantaardige stof uit Evodia fruit heeft het geweldige vermogen om de lichaamstemperatuur te verhogen en daarmee meer vet te verbranden. Doordat zowel de productie en de afgifte van warmte verhoogd wordt, wordt energie in je eten gebruikt als warmte. Evodiamine is een stof die je helpt om dat lichaam te krijgen zonder nare bijwerkingen! Evodiamine is een stof met de positieve eigenschappen van Efedra, maar zonder de negatieve bijwerkingen zoals een verhoogde bloeddruk of zenuwachtigheid. Een strak lichaam is de enige bijwerking!

Yerba Mate
Deze stof kan er voor zorgen dat het aantal verbrande calorieën per dag hoger wordt doordat de afbraak van koolhydraten tijdens trainingen verlengt wordt.

Synephrine
Deze stof zorgt voor een hogere afgifte van hormonen die direct en indirect essentieel zijn voor de verbranding van vet en zorgt tevens ervoor dat de eetlust afneemt. Cafeïne zorgt er voor dat de werking van Synephrine hoger is.

Naringin
Naringin zorgt er voor dat de andere ingrediënten een langere werking hebben. Naringin zorgt er dus voor dat de energieboost van Thermonex langzamere afzwakt.

L-Tyrosine
Is een voorloper van een verzameling hormonen die vet verbranden. Het zorgt er ook voor dat je veel minder zin hebt in snoep.

Diiodotyrosine
Diiodotyrosine is een voorloper van het schildklierhormoon T4. Het schildklierhormoon zorgt er voor dat calorieën verbrandt worden. Hoe meer schildklierhormonen, des te meer calorieën er verbrandt worden.

Iodotyrosine
Is een voorloper van het schildklierhormoon T2. Het schildklierhormoon zorgt er voor dat calorieën verbrandt worden. Hoe meer schildklierhormonen, des te meer calorieën er verbrandt worden.

2 reviews

8/10 sterren
 1. Noel L.

  8/10 sterren

  In het begin merkte ik niet erg veel van dit BSN supplement. Pas na 2 weken ging het werken bij mij. Hebben meer mensen hier last van?

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Andy

  8/10 sterren

  Fantastisch spul! Je honger gevoel word minder al met een paar dagen. Houdt je wel aan de opstart fase die beschreven staat bij het product. Dus beginners begin met 2 capsules per dosering. Voor de rest ben ik net als over allle BSN producten zeer tevreden.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering