Coach Login

True Mass - -

7/10 sterren
(3) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 37,50 BESTEL
Bodylab € 44,90 BESTEL
Bodystore € 44,90 BESTEL

True mass is gemaakt om veel massa en spieren te kweken. Het is uitstekende weight gainer zonder goedkope grondstoffen. Het is zo dat je als je hard en goed spiermassa wil opbouwen je veel goede voedingsstoffen op moet nemen, daarom heeft BSN Treu Mass voor de fanatieke sporter ontwikkeld. Dit in combinatie met groei bevorderende stoffen, die in True Mass zitten, zul je mooie vooruitgangen boeken. Ook kun je hier door als een beest trainen in de sportschool. True Mass laat jou uit je voegen barsten.

Samenstelling True Mass

In True Mass zit alles wat je lichaam nodig heeft om spiermassa op te bouwen.

Eiwitten: BSN heeft alleen de beste eiwitten voor jou geselecteerd

 • Eiwit Concentraat
 • Eiwit Isolaat
 • Melk Eiwit Isolaat (Micellar Casein)

Eiwit Concentraat en Isolaat zijn eiwitten die snel worden opgenomen, isolaat bevat geen vet of lactose. Ewit Isolaat is voor het langdurige herstel, deze eiwitten worden langzamer opgenomen.

Koolhydraten:  Geen suikers en alleen verteerbare langzame koolhydraten

 • Maltodextrine
 • Polydextrose

Maltodextrine en Polydextrose is voor de langdurige energie, het wordt snel opgenomen, maar geeft voor een langdurige periode energie.

Glutamine AKG: Zorgt voor de heerlijke “pomp” tijdens de training, het verschil tussen normale Glutamine en Glutamine AKG is dat het sneller wordt opgenomen.

Aminozuren: Voor betere spiermassa en herstel

Alleen goede vetten: De olieen die in True Mass zitten zijn rijk aan Omega vetzuren. Van de MCT Olie die er in zit krijg je extra energie maar word niet opgeslagen als vet.

BCAA’s: Voor betere spiergroei en herstel

Vitaminen & Mineralen: De vitamine die in True Mass zitten bevatten bijna elke dosering 100% van de dagelijkse belangrijke hoeveelheid aan vitamines en mineralen.

Aminogen: Zorgt voor maximale opnamen van de eiwitten en aminozuren die in True Mass zitten.

Aanbevolen gebruik True Mass

 • Vul je shaker met een beetje melk of water voeg een scoop True Mass toe, even shaken
 • Door de verschillende eiwitsoorten die in True Mass zitten is je lichaam in een goede 7 uur durende spieropbouwende toestand
 • Gemakkelijk verteerbaar en bevat geen suikers en/of koolhydraten waardoor je het ook prima kan nemen voor het slapen gaan.
 • De extra aminozuren die in True Mass zitten zorgen voor een sneller herstel na de training
 • True Mass geeft je die extra vitaminen en mineralen die je nodig hebt.
 • De vetten en olieen die in True Mass zitten; MCT en Zonnebloem Olie, zijn vetten die extra energie geven maar niet of nauwelijks als lichaamvet kunnen worden opgeslagen.
 • Er zitten geen schadelijk hormonen, cafeïne, aspartaam of creatine in True Mass. Waardoor het dus ideeal is om True Mass een vast plekje te geven in je voeding.

3 reviews

7/10 sterren
 1. James F.

  8/10 sterren

  Jammer dat de cookie smaak niet meer te verkrijgen is. Maar aardbei is ook geen straf!

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Ivan

  7/10 sterren

  Topspul, gewoon Top spul!

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 3. Kevin

  8/10 sterren

  Voor mij de beste weightgainer. Ik ben zelf een ectomorph en heb daarom veel calorieen nodig om al een klein beetje aan te komen. Veel weightgainers die ik heb gebruikt werden heel stroperig of smaakten overal naar, behalve naar de smaak op de verpakking. True Mass is gewoon lekker en heeft mij in een korte tijd geholpen om 5 kg aan te komen.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering