Coach Login

Green Bulge - -

7/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 19,90 BESTEL
PerfectBody € 29,90 BESTEL

Dit product is erg bijzonder door de formule; deze is nogal veelzijdig. Er zitten niet alleen twee soorten creatine in maar ook stoffen zoals; AEE en Taruine Ethyl Ester. Deze zorgen voor meer stikstof in je lichaam en meer spiergroei.

Dit is nog niet eens alles! Er zitten ook nog stoffen in die het effect hebben op je lichaam dat jezelf ook gaat helpen op een natuurlijke manier. Door dit middel ga je eigen stoffen aanmaken die schadelijke stoffen verwijderen, meer creatine wordt gemaakt en die de opname verbetern. Oftewel erg effectief, voordelig en van alle markten thuis!

Ingredienten Green Bulge

Magnesium Creatine Chelaat

Een gepatendeerde creatine heeft in onderzoeken al laten zien dat je spierkracht in een zeer korte tijd (twee weken) je spiermassa een enorme boost kan geven. Deze vorm van creatine werkt ook nog vocht aantrekkend voor je spieren, zo neemt een spiercel alle vocht rondom het op. Het effect hiervan is een beter werkende spieropbouw en spieren die er voller uitzien. Wanneer je dit aan magnesium linkt kan het nog beter werken in je spieren, hierdoor heb wordt de contracties in je spieren krachtige!

Creatine Ethyl Ester

Hierbij heb je een koppeling van creatine monohydraat met ester. Niet geheel onbekend, want ester wordt vaker gebrukt. Ester zorgt dat de creatine die je opneemt, beter wordt opgenomen en dit resulteerd weer in een veel beter werking en ook nog eens zonder de de vaak voorkomende bijwerkingen.

Betaine Anhydro

Eigenlijk wel in het zelfde rijtje als Glycocyamine te zetten. Het helpt bij alle voordelen die creatine heeft om dit te optimaliseren. Het helpt namelijk bij de aanmaka van creatine. Betaine komt in het plaatje voor om dit alles in goede banen te leiden. Het helpt niet alleen om iedereen een goed effect te laten ervaren, maar ook nog om meer effect te ervaren.

Taurine Ethyl Ester di-hcl

Helpt bij het vervoeren van belangrijke stoffen naar je spieren en voor een geweldige pomp. Het helpt daarnaast ooknog Taurine om je spieren sneller te laten herstellen.  In Green Bulge zit deze Ttrauine i.p.v. de normale Taruine, omdat dit stukken sterker is!

AEE

Helpt om geweldige pomps te krijgen en voor een betere spier groei en herstel.

Glycocyamine

Al eerder genoemd bij Betaine, maar we kunnen er nog meer over kwijt.
Het zorgt dus voor meer eigen productie van creatine, wat wel een belangrijk feit is dat Glycocyamine Betaine nodig heeft om een maximaal resultaat te halen. Dus zou je bij een goede formule nooit een van de twee alleen vinden.

K-r-ALA

De gewoon alfa lipnzuur is niks vergelen met deze. Alle goede punten van de normale form kun je keer 7 doen en dan heb je K-R ALA. Het zorgt voor meer voeding in je spieren en meer energie zodat je je spieren beter kan laten groeien.

4-Hydroxyisoleucine

Dit heeft een sterke antioxidantische werking en zorgt voor meer insuline gevoeligheid zodat je andere stoffen beter opneemt.

Aanbevolen gebruik

Neem 1 keer per dag 5 capsules. Neem deze dosis op dagen dat je traint 45-60 minuten voor de training. Als je meer dan 100kg weegt neem dan 7 capsules. Als je niet traint moet je de capsule inname over de dag verspreiden.

Samenstelling

Samenstelling (Per serving 5 capsules)

 • Hyper Cre Complex 3450 mg
 • 4-Hydroxtisoleucine
 •  K-R-Alfa Lipon Zuur
 • Glycociamine
 • AEE
 • Taurine Ethyl Ester
 • Betaine Anhydro
 • Creatine Ethyl Ester
 • Magnesium Creatine Chelaat

2 reviews

7/10 sterren
 1. Robert

  6/10 sterren

  Creatine is creatine, right? Wrong! Green Bulge is toch echt wel een toppertje op dit vlak. Had meer pumps dan met andere creatines en het was ook nog eens handig in te nemen.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Eric

  8/10 sterren

  Green Bulge was een heerlijk supplement. Toen ik het gebruikte waren de pumps geweldig en ik had fantastische krachtgains. Daarnaast is het handig dat je creatine in capsulevorm kunt innemen, zodat je het direct in kunt nemen, met een slok water.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering