COACH LOGIN

Green Magnitude - - Creatine

7/10 sterren
(3) | Schrijf een recensie
190 €37,90 Bestellen

Green Magnitude van de makers van Controlled Labs is voor elke sporter die een uitstekende en werkende Creatine wil.

Controlled Labs heeft de perfecte formule voor snelle resultaten voor Green Magnitude, zonder dat hier een hoge prijs tegen over staat.

Green Magnitude heeft 80 servings, hier kun je dus 80 dagen mee. De werking van Creatine waardoor je prestaties verbeteren op een veilige manier zorgt ervoor dat Creatine het meert gebruikte supplement is op de sporters markt.

Green Magnitude zorgt ervoor dat bodybuilders gespierder worden, krachtsporters nog sterker worden en duuratleten nog langer doorkunnen gaan!

Voordelen van Green Magnitude

 • Perfect voor meer spiergroei en kracht toename
 • Verpakking bevat 80 servings
 • Lekkere limonade smaak
 • Verbeterde uithoudingsvermogen
 • Niet last van een opgejaagd gevoel
 • Perfecte prijs kwaliteit verhouding
 • Goede formule
 • Lost gemakkelijk op
 • Uitermate goede pomp

Samenstelling

Creatine Magnesium Chelaat – Een nieuwe vorm van creatine. Creatine Magnesium laat je spieren echt sterker aanvoelen. Gebruikers geven aan dat het nu echt lukt om die laatste sets toch nog te kunnen knallen en behalen. Je spieren voelen vele male sterker aan!

Dicreatine Malate – Dicreatine Malaat is creatine dat heel makkelijk oplost in water doordat het gebonden is aan malaat zuur. Hierdoor wordt de creatine razendsnelle opgenomen in je lichaam. Dit kan voor mensen die normaliter niet zoveel resultaat boeken door creatine de ‘key’ zijn. Om door met behulp van creatine toch veel betere resultaten te behalen.

Betaine Anhydro – Betaine Anhydro zorgt ervoor dat het groeiproces van de spieren wordt versnelt.  Dit komt omdat Betaine de natuurlijke aanmaak van Creatine stimuleert. Tevens is Betaine een goede antioxidant wat er voor zorgt dat je spierherstel beter en sneller verloopt.

Taurine –  Taurine zorgt voor een betere transport van je voedingstoffen naar je spierweefsel. Dit zorgt ervoor dat je spieren meer bouwstoffen hebben en dus sneller kunnen groeien.Tevens geeft het een extreme pomp tijdens je training.

L-Tyrosine – Voorkomt snelle lichamelijke en geestelijke vermoeidheid door bijvoobeeld overtraining. Zorgt voor concentratie, alertheid en verhoogt je uithoudingsvermogen. Tevens geeft het ook een goed gevoel.

Waarom is Green Magnitude zo uniek?

Green Magnitude is lekker, compleet, goedkoop en een ideaal creatine product. Dit in samenhang met de uitstekende resultaten wat sporters hier mee boeken is het uniek.

Wat kan ik verwachten?

Green magnitude laat je uithoudingsvermogen, kracht vasculariteit, spiermassa en pomp allemaal ontzettend verbeteren.

De eerste week moeten je spieren Creatine opladen. Deze week zul je merken dat je kracht en pomp gaan toenemen. De 2e week zul je al betere resultaten gaan boeken en de weken hierna zullen de resultaten van Green Magnitude echt duidelijk worden!

Voor wie is dit product bedoeld?

Sporters die op een veilige manier optimale resultaten willen boeken.

Hoe gebruik je het?

Neem voor de training 1 servings, wanneer je niet train kun je dit doen op een willekeurig moment op de dag. Voor sterkere en nog betere resultaten kun je 2 servings per dag overwegen.

3 reviews

7/10 sterren
 1. Enzo op zegt:

  Ik ben 5 dagen met Green Magnitud bezig en ik voel mijn kracht toenemen per oefening. Geen last van vocht en veel minder rust nodig tussen de sets. Dit belooft wat voor de komende 3,5 weken!

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Na 15 jaar van creatine supplementen gebruikt te hebben voelde ik me verplicht om mijn nieuwe favoriete en meest effectieve creatine supplement-to-date te posten; Controlled Labs, Green Magnitude.

  Creatine heeft een lange weg afgelegd en grote vooruitgang geboekt in het afgelopen decennium. Het is een hoofdbestanddeel in de meeste atleten en bodybuilders arsenaal. De toename van uithoudingsvermogen dat een goede creatine aanvulling kan bieden zorgt voor een langer en effectiever werken outs voor zowel krachttraining en cardio. Van de tientallen die ik heb geprobeerd zijn er maar weinig die meekunnen met Green Mag.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering