COACH LOGIN

Orange Triad - -

6/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 34,90 BESTEL

De factoren om optimaal te kunnen presteren als sporter is niet het niet alleen belangrijk om de inname van vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk te hebben, maar er is meer!

Orange Triad neemt de zorg over qua pezen en gewrichten. Hiernaast zorgt het ook voor je kraakbeen, spijsvertering en het immuunsysteem. Hierdoor kan je als sporter de maximale prestaties leveren. Veel top sporters nemen hier heel veel van in, maar dit hoeft niet meer door Orange Triad. Dit komt doordat Orange Triad de allerbeste vitaminen en mineralen laat in nemen.

Werking van Orange Triad

 • Volledige ondersteuning voor gewrichten en pezen
 • Bevat ook Alfa Lipoic zuur
 • Ondersteunt overigens ook je spijsvertering
 • Immens hoge dosering vitaminen en mineralen
 • Volledige vitaminen en mineralen voor top atleten
 • Alles in 1 keer, dus voordeliger dan wanneer je dat allemaal per element gaat kopen
 • Perfect volledig product voor alle soort sporten beoefend op de wereld
 • Mineralen zitten er in in Chelaat vorm
 • Geeft je weerstand een boost
 • 45 tot 3 maanden verpakking

Samenstelling van Orange Triad

Immuunsysteem
Het is zo dat wanneer je veel beweegt je ontzettend veel radicalen produceert. Dit is iets wat niet veel mensen weten, elke keer wanneer je traint. Produceer je tegelijkertijd stoffen die de tegenovergestelde bereiken wat jij op dat moment eigenlijk wil. Wanneer jij een ontzettend zware training achter de rug hebt kun jij veel spiercellen beschadigen. Overigens hebben wij anti-oxidanten in ons lichaam die ons redding beiden. Deze anti-oxidatnen vernietigen deze vrije rdaicalen, maar je lichaam heeft vaak niet genoeg van deze anti-oxidanten. Om dit probleem op te lossen hebben wij Orange Triad ontikkeld voor jou. Deze ondersteund je wanneer je dat nodig hebt!

Pezen en gewrichten
Orange Triad bevat de stoffen Glucosamine, Chondroitine, MSM en Hyaluroniczuur. Doordat sporters soms teveel vragen van hun gewrichten en pezen, heeft Orange Triad er voor gezorgd dat wanneer je Orange Triad gebruikt je je hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Spijsvertering
Door Orange Triad gaat je spijsvertering efficiënter werken waardoor je alles wat je eet beter wordt opgenomen, dan normaal. Dit ter ondersteuning voor je keiharde spieropbouw.

Mineralen
Vaak is het zo dat sporters te weinig mineralen binnen krijgen. Vaak gebeurt het dat ze wel genoeg mineralen binnen krijgen, maar dat ze niet alles opnemen. Door dit tekort wordt je hormoonproductie niet optimaal gebruikt. Door Orange Triad zal je geen tekort krijgen aangezien wij ervoor zorgen mede met behulp van aminozuren dat al deze mineralen goed worden opgenomen in je lichaam. Om je hormoonproductie maximaal te laten produceren.

Eén verpakking Orange Triad bevat ongeveer genoeg om tussen de 45 tot 3 maanden mee te doen!

2 reviews

6/10 sterren
 1. Brian op zegt:

  Perfecte multivitamine als aanvulling op de dagelijkse maaltijd.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering