Coach Login

Purple Psyko - -

5/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Bodystore € 39,90 BESTEL

Purple Psyko is een krachtig supplement wat veel meer in zich heeft dan andere veel voorkomende supplementen. Purple Psyko zorgt direct voor uithoudingsvermogen, kracht en keiharde spiermassa. Het supplement is ervoor om tijdens je training op te nemen, dit zorgt voor de optimale werking. De reden dat Purple Psyko zo effectief en goed is komt doordat het supplement Leucine bevat, dit is het beste aminozuur wat kan zorgen voor het vergroten van spiermassa. Per serving bevat Purple Psyko ongeveer  2500 mg extra Leucine per maatschep. Ook is Purple Psyko geen supplement met stimuleerden ingrediënten , maar bevat Purple Psyko alleen de bouwstoffen die echt opzicht zelf effect hebben.

Werking van Purple Psyko

Wil je direct je prestaties optimaliseren, kies dan voor Purple Psyko!

 • Circa 60 trainingen!
 • Voor tijdens je training
 • Immense Pomps en N.O. voordelen
 • Hydrolized Whey Peptides
 • Maximaliseer prestaties
 • Perfect bodybuildingproduct
 • Vergroot je  uithoudingsvermogen
 • Bevat geen caffeine en geranamine
 • Optimale spiergroei

Samenstelling Purple Psyko

Hydrolized Whey Peptides – is een ingrediënt in dit supplement wat als eerste door de enzymen in je lichaam wordt verteerd naar di- en tripeptides, dit zorgt ervoor dat de aminozuren sneller worden opgenomen in spieren. Het is een ingrediënt wat je voor, tijdens en na je training kan nemen. Je kan eigenlijk geen perfecter ingredient vinden qua aminozuren of eiwitten.

L-Leucine – uit studie’s is gebleken dat Leucine een grote rol heeft op het gebied van spier behoud tijdens de training, en bij het stimuleren van het proces proteïne synthese na je training. Belangrijk voor je lichaam is dat je genoeg Leucine in je lichaam hebt zitten anders is het niet mogelijk om spierweefsel op te bouwen. Leucine is een van de aminozuren dat niet door het lichaam zelf geproduceerd kan worden en moet je dus op een andere manier binnen krijgen.

Citrulline Malate – Citrulline Malate maximaliseert het proces van het maken van Arginine, daardoor kan Citrulline Malate het vrijkomen van groeihormoon zoals, insuline-, creatine- en stikstofproductie beter de weg wijzen in je lichaam. Uit studie’s is gebleken dat Citrulline Malate het plasma-Arginine niveau in je lichaam wellicht zelfs meer verhoogd dan Arginine zelf. Arginine is een ingrediënt van Nitric Oxide supplementen.

Door Citrulline Malate raak je eigenlijk niet meer vermoeid! Als je geen gebruik maakt van Citrulline Malate, dan raak je al snel uitgeput na een intense oefening. Je kunt na deze intense oefening eigenlijk niet alle kracht meer gebruiken die je hebt. Door Citrulline Malate zul je hier geen problemen meer mee hebben. Dit komt doordat Citrulline Malate ervoor zorgt dat de ATP productie met ongeveer 34% verhoogd wordt, waardoor er vrijwel geen spiervermoeidheid optreed. Tevens zorgt het voor een toename van het herstel van Phosphocreatine. Deze samentelling van voordelen zorgt ervoor dat het aerobisch vermogen (met zuurstof) omhoog kan gaan en dat de productie van celenergie en herstel ook behoorlijk verbeterd.

L-Norvaline – heeft een verminderde werking van het voor hoge Nitric Oxide niveaus ongewenste enzym arginase. L-Norvaline is verantwoordelijk voor de groei van je spieren, je prestaties en de door iedereen gewilde immense pomp. Dit vindt plaats wanneer de afbraak van het ingredient Arginine kan worden voorkomen.

Consumeer Purple Psyko tijdens je training!

Aanbevolen gebruik

Per serving 1 tot 2 scoops in ongeveer 300ml water. Elke pot bevat genoeg voor  circa 60 workouts.

2 reviews

5/10 sterren
 1. Xander S.

  6/10 sterren

  Goed product. een van de betere producten voor tijdens je training

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. John

  4/10 sterren

  Laatste een keer iemand gezien die hiermee aan het trainen was. Heb hem gevraagd wat het effect was, maar de jongen in de sportschool merkte er niet veel van.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering