COACH LOGIN

Epic is het perfecte supplement voor het opbouwen van spiermassa, het maximaliseren van de groote van je spiercellen en het stimuleren van je stikstofgehalte in je lichaam. In Epic zitten uitstekende ingrediënten en is tevens een perfect gedoceerde supplement voor immense spiermassa!

Als je niet ontzettend veel verschillende supplementen wil gebruiken om je spiergroei te optmaliseren is Epic de uitkomst voor jou!

Epic van Dedicated Nutrition is een supplement ontzettend snel en krachtig werkt. Wil jij  elke training alles wat erin je zit eruit halen? Wil jij ontzettend veel resultaat boeken? Wil jij immens sterk worden en  iedereen versteld doen staan? Stap nu over op Epic en kies het perfecte product voor het opbouwen van immens veel spiermassa.

Kenmerken Epic

 • Epic is perfect gedoseerd dit voor de beste opbouw van spiermassa
 • Epic krijgt een steeds betere werking naar mate je het langer gebruikt
 • In Epic zitten alleen de allerbeste wetenschappelijke producten
 • Epic zorgt voor immense opbouw van je spiermassa
 • Boordevol bouwstoffen voor de optimalisatie van de opbouw van je spierweefsel
 • Immense pomp die wel dagen lang kan blijven
 • Bevat alles voor de ideale situatie voor spieropbouw
 • Merkbaar veel meer kracht
 • Op korte termijn grote resultaten
 • Bevat geen koolhydraten
 • Bevat geen aspartaam
 • Bevat geen doping
 • Overigens bevat Epic geen vetten

Ingredienten EPIC- Dedicated Nutrition

Beta Alanine – Optimalissert de opbouw van Carosine in je lichaam. Belangrijke werking voor het managen van de PH waarden in je lichaam. Je bent hierdoor ook veel sterker omdat Beta-Aline de melkzuur opbouw verkleint. Het werkt ook steeds beter wanneer jij dit supplement langer gebruikt.Epic bevat circa 2000mg Beta Alanine per serving!

Taurine – Hierdoor krijg je een immense pomp. Maar hier naast is Taurine een belangrijk aminozuur wat een grote rol speelt in het proces waarbij de bouwstoffen door je bloed worden vervoerd. Hier komt bij kijken wanneer je dit dus met andere supplementen gebruikt, dit beter aan kan slaan omdat de transport wordt geoptimaliseerd. Taurine verbeterd ook het herstel van de spieren.

Creatine HCL – Is de krachtigste Creatine op de markt. Ook is Creatine HCL uitstekend oplosbaar in je water, vergeleken met alle andere soort creatines die er op de sport markt aanwezig zijn. Het is ook zo bewezen, dat hoe betere de creatine kan oplossen hoe beter dit dus wordt opgenomen in je lichaam. Wat de werking versterkt.

Creatine Monohydrate – Is eigenlijk de bekendste Creatine op de markt, ook zijn hier veel onderzoeken naar geweest en dergelijken. Keer op keer wordt de geweldige effectieve werking weer duidelijk van dit top product. Epic bevat per serving 1500mg Creatine Monohydrate.

Creatinol-O-Phosphate(COP) – Patrick Arnold lievelings product, Patrick Arnold is bodybuilding expert en bekendste sportwetenschapper van Amerika. Creatinol-O-Phosphate(COP) geeft net dat extra wat nodig is om die enomre inspanning langer vol te kunnen houden en dus alles uit je training te kunnen halen.

L-Carnitine Tartrate – is verantwoordelijk in Epic dat er tijdens de training geen spierafbraak is. Het beschermt de spierweefsels en maakt ze ook nog eens sterker. Epic bevat per serving 1000mg L-Carnitine Tartrate.

Agmatine – Wil je meer stikstof(NO) in je spierweefsel. Tevens voor komt Agmatine ook dat de stikstofwaarden in je lichaam worden afgebroken. Hierdoor zorgt Agmatine dus voor immense pomp, die lang vast houdt. Dit is belangrijk omdat zo alle belangrijke bouwstoffen sneller naar je spieren kunnen stromen. Epic bevat per serving 500mg Agmatine.

Astragin – Een heel krachtig ingrediënt. Uit onderzoeken is gebleken dat Astragin een positieve werking heeft op veel van de andere ingredienten in dit supplement. Astragin kan de werking van de andere ingrediënten verdubbelen. Epic bevat per serving 50mg Astragin.

Fosfaten – Dit ingredient is belangrijk voor sterke spier samentrekking. Op het moment dat jij veel kracht gebruikt, word dit ingredient gebruikt. Fanatieke sporters kunnen eigenlijk gewoon weg niet zonder. Epic bevat Potassium, Sodium en Calcium fosfaat in de beste verhoudingen voor jou.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering