COACH LOGIN

Indien je optimaal wil presteren en je spieren wil laten groeien is het van groot belang dat in een spieropbouwende modus blijft. Vaso Grow zorgt ervoor dat deze modus langer duurt. Het krachtige van Vaso Grow is dat de formule van Vaso Grow ervoor zorgt dat je het niet alleen de werking voelt, maar het ook gaat zien. Je zult effect na één training al zien, iedereen in de gym zal het na een week al aan je kunnen zien. Elke training en elke set zul je weer versteld staan van het effect van Vaso Grow, maar als je in de spiegel kijkt zie je dat je het wel aan kan.

Kenmerken Vaso Grow

  • De hele dag door spierbouw en het pompeffect!
  • Zorgt voor een continue spieropbouw!
  • Direct van de eerste dag zichtbaar resultaat!
  • Middel met meest Nitraat dosering ter wereld!
  • Pomps die normaal uren duren, duren nu dagen
  • Mindere trainingen komen niet meer voor
  • In een kortere tijd hardere spieren opbouwen
  • Erg sterk, niet geschikt voor starters
  • Herstel wordt gestimuleerd
  • Hele grote vasculariteit

Ingredienten Vaso Grow

2000mg Glycerol Monosteraat – Glycerol is een stof voor het opzuigen van water in je spiermassa, dit heb je van nature al in je spieren. Dit zorgt ervoor dat er meer water wordt opgezogen van het water dat je drinkt. Het zuigt het water op wat net onder de huid zit en houdt dit vast. Oftewel, je neemt meer voedingsupplementen op en ook word je hydratatie erg verbeterd. Je spieren zit namelijk vol met water en het water wat je nu dus meer in je spieren hebt zitten, zorgt gelijk voor meer kracht, een betere spiermassa opbouw en verbeterde pomp. Doordat het water niet meer onder de huid zit maar in de spieren; zul je effect snel zien op je lichaam, je ziet er droger en voller uit.

2000mg L-Citrulline – Citrulline (aminozuur) is voor krachtsporters een ultiem aminozuur, omdat het alles kan wat je nodig hebt als krachtsporter. Het zorgt voor uitstelling van verzuring, geeft een super pomp, meer uithoudingsvermogen en meer bloed in je spiermassa, oftewel meer voedingstoffen in je spieren.

1500mg Leucine Nitraat – Voor mensen die het optimale uit hun spieren willen halen is dit toch wel het belangrijkste aminozuur. Gelijk als je Leucine in je lichaam krijgt, geeft je lichaam een impuls door om spierbouw te stimuleren en te beschermen tegen spierafbraak. Een andere naam voor Leucine is niet voor niets de “groeischakelaar”, zonder Leucine zorgt het lichaam nauwlijks voor spieropbouw en bescherming tegen spierafbraak. Zonder Leucine trainen kan daarom als nutteloos gezien worden. Leucine Nitraat is zelfs nog acht keer zo sterk als Leucine. De normale Leucine werkt een uur, daartegen over werkt Leucine Nitraat minstens acht uur. Daarnaast is de opname in de spieren ook nog eens veel beter. Als laatst, Leucine Nitraat geeft je ook nog eens een super pomp.

1000mg L-Citrulline Nitraat – Citrulline zorgt voor spiergroei, pomp en uithoudingsvermogen, als je deze werkingen vergelijkt met Citrulline Nitraat doet deze stof dit alles allemaal beter. De pomp die je van Citrulline Nitraat krijgt is immens. Het geeft je het gevoel dat je spieren bijna knappen en zal bij elke set sterker en sterker worden.

De mensen van Dedicated willen van Vaso Grow, het sterkste product van de wereld maken, de bovengenoemde vier ingrediënten zijn eigenlijk al bijna voldoende voor optimale resultaten. De ingrediënten hieronder versterken de effecten van de bovengenoemde ingrediënten ook nog eens.

600mg Vitamine C – Vitamine C; volgens velen toch wel de sterkste vitamine van de wereld. In Vaso Grow, zit een erg hoge dosering Vitamine C, vandaar de spiergroei, pomp en herstellende werking. Stikstof oxide (de pomp) wordt normaal veel afgebroken, maar vitamine C remt die afbraak. Oftewel vitamine C is heel belangrijk voor een krachtige pomp.

200mg Quercetine – Quercetine is net als Vitamine C een super anti-oxidant. Ook de werking komt erg overeen; het zorgt voor een langere pomp, spiermassa wordt sneller aangemaakt en de pomp wordt sterker.

200mg Pijnboomschors Extract – Wetenschappelijk is bewezen dat dit extract ervoor zorgt dat ermeer zuurstof en bloed naar de spieren gaat. Dit geeft het effect dat je gelijk meer spiermassa aanmaakt en beter presteert.  Het is verder een super anti-oxidant en zorgt kortere duur van hetstel na een training.

160mg L-Norvaline – Stikstof afbraak wordt door dit aminozuur aanzienlijk geremd. Wat weer zorgt voor meer bloed in de spieren en de pomp langer laat duren.

100mg Astragin™ – Astragin™  is een extract met een patent en kan verhoogd de opname van veel aminozuren, vitamines en eiwitten. Een goede tevoer naar de psieren is van groot belang voor de werking van alle producten. Astragin™ zorgt hiervoor bij Vaso Grow, als je met Astragin™  supplementen eet, dan werkt dit veel beter.

Vaso Grow is net als alle andere producten van Dedicated, een product wat door de goed uit gekomezen ingrediënten, voor een optimaal resultaat zorgt. Vaso Grow geeft ook duidelijk aan welke stoffen je binnen krijgt bij gebruik. Ze zijn eerlijk en duidelijk, waardoor je weet wat je binnen krijgt en wat je aan elke dosering hebt.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering