COACH LOGIN

What The F#ck Stack - -

Body & Fit € 49,90 BESTEL

Epic en Vaso Grow, al twee producten die los van elkaar bekend staan om hun geweldige kwaliteit. Ze zijn nu gecombineerd en daar door een meesterlijk product: “What the F#ck Stack”. Deze wonder combinatie zorgt voor meer pomp, spiergroei, uithoudingsvermogen en dit op een manier dat je verbaast zult staan. Het gaat namelijk sneller en harder dan je ooit hebt durven dromen, daardoor alleen geschikt voor de échte elite!

What The F#ck Stack – Dedicated Nutrition

Epic en Vaso Grow, twee producten die oorspronkelijk gemaakt zijn om te combineren. Ze hebben geen stoffen erin die overlappende werking geven, maar juiste de stoffen die elkaar stimuleren. Daarom is deze stack precies wat voor mensen die geen normale producten met weinig resultaat willen.

De naam “What the F#ck Stack” is ontstaan door dat deze opmerking vaak werd opgevangen nadat mensen het voor de eerste keer gebruikten. De naam is komt overeen met het resultaat wat gebruikers na een week al zien.

Aanbevolen gebruik:
Op dagen dat je traint: Neem dan 5 capsules Vaso Grow voor het eten s’ochtends en 5 driekwartier voor de training, doe dit samen met één schep Epic, geprefereerd wordt om dit op een lege maag te doen. Neem na je training nog één maatschep.

Op een dag dat je niet traing: Neem dan ook s’ochtends voor het eten 5 capsules, maar dan met een schep Epic. Voor de avondmaaltijd, neem dan nog 5 capsules van Vaso Grow en een schep Epic drie kwartier van te voren.

Beginnende sporters wordt een halve dosering van beide producten aangeraden.

Voor beginners raden wij een halve dosering aan, wanneer je Vaso Grow samen met je eten neemt kan het effect worden verminderd.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering