Dexaprine XR

14.90

Dexaprine XR voordelen

+ Heftige fatburners, ondanks de ‘aangepaste’ formule
+ Meer energie
+ Geen honger
+ Prijs

Dexaprine XR Nadelen

– Voor ons te heftig
– Hartkloppingen, onrust, tintelingen, opgejaagd

Wat vind jij van Dexaprine XR van iForce Nutrition? Laat het hieronder weten met jouw review:

Verkoop door Body en Fit
Categorie:

Beschrijving

Een van de beste fatburners van dit moment Dexaprine is vernieuwd met de Dexaprine XR formule van iForce Nutrition. We schrijven “vernieuwd” en niet “verbeterd” omdat de vorige Dexaprine een aantal stoffen bevatte, zoals DMAA, die nu op de verboden lijst terecht zijn gekomen van de Nederlandse voedsel- en warenautoriteit. Tijd voor een review van de nieuwe Dexaprine XR. Hoe is de samenstelling nu ten opzichte van de vorige Dexaprine? En is het effect en resultaat vergelijkbaar met de van de markt gehaalde Dexaprine?

UPDATE: De Nederlandse Voedsel en Waren autoriteit heeft op vrijdag 16 augustus 2013 opgeroepen het afslankmiddel Dexaprine niet te slikken vanwege mogelijke bijwerkingen. Wij adviseren daarom ook Dexaprine niet te gebruiken!

Waarom is Dexaprine verboden?

De originele Dexaprine is verboden voornamelijk vanwege de stof DMAA, oftewel Geranamine. Deze stof stond al op de lijst van verboden stoffen van de dopingautoriteit voor sporters, maar nu mag de stof ook niet meer in voedingssupplementen zoals fatburners voorkomen. De voedsel- en warenautoriteit waarschuwt op haar website voor de mogelijke ernstige bijwerkingen, zoals hersenbloedingen van de DMAA. Daarnaast kan het nadelige effecten hebben op bloedvaten en de hartslag en zijn de effecten op de lange termijn niet bekend. DMAA komt voor onder verschillende namen, dus wees bedacht wanneer de volgende stoffen in jouw supplement voorkomen:

 • DMAA
 • 1,3-dimethylamylamine
 • dimethylamylamine
 • methylhexanamine
 • 4-methyl-hexaan-2-amine
 • 4-methyl-2-hexaanamine
 • 4-methyl-2-hexylamine
 • 2-amino-4-methylhexaan
 • 1,3-dimethylpentylamine
 • geraniumextract
 • geranamine

Dexaprine XR

Reden genoeg voor iForce Nutrition om met een vernieuwde versie van Dexaprine te komen, Dexaprine XR. Als we kijken naar de belofte van iForce, dan kunnen we vergelijkbare effecten verwachten van de XR variant met de verbeterde formule:

Energie rush
Geen hongergevoel
Euforisch gevoel
Vetverbranding
Werking van 8 uur

Verschil Dexaprine en Dexaprine XR

Dexaprine XR ingredienten
Dexaprine XR ingredienten

Dexaprine samenstelling

Samenstelling Dexaprine XR

Dexaprine XR is net als zijn voorganger onderverdeeld in een 3-tal mixen van ingredi√ęnten. Dit wordt door iForce Nutrition het Dexaprine Tri-Phase Ignition System genoemd. Deze 3 mixen zijn nog steeds dezelfde als de verboden Dexaprine, maar de samenstelling van Dexaprine XR is als volgt:

Thermogenic Amine Mood Enhancement Complex
Acacia Rigidula Extract  (98%)
Citrus auratium (30%)
Extended Release Energy Complex
Caffeine anhydrous
Groene thee extract

dexaprine fatburner

Bovenstaande mixen zijn bijna hetzelfde als de originele Dexaprine op een aantal verschillen na. Zo is de DMAA niet meer onderdeel van de Thermogenic Amine Mood Enhancement Complex en is de Acacia Rigidula, nu een extract.

In de Dexaprine XR is de Alpha-2 Adregenic Activation Complex verdwenen. Deze heeft nu plaats gemaakt voor de Uncoupling Metabolic Adipose Destruction Matrix. Deze matrix bestaat uit:

Uncoupling Metabolic Adipose Destruction Matrix
Fucus Vesiculosus Extract
Citrus Aurantium

Uncoupling Metabolic Adipose Destruction Matrix

In de uncoupling metabolic adipose destruction matrix treffen we als eerste de Fucus Vesiculosus Extract aan.¬†Fucus vesiculosus is de wetenschappelijke naam voor een soort van bruin zeewier genaamd, Blaaswier. Extracten van Blaaswier worden aangeduid als Fucus vesiculosus extract. Blaaswier tref je in overvloed aan rond de Atlantische en Pacifische kusten van Europa naar Azi√ę. Blaaswier wordt als voedsel gegeten en toegepast voor verschillende medicinale doeleinden. Veel is er nog niet bekend over de werkzame stoffen in dit zeewier, maar wel is bekend dat blaaswier, net als andere bruine zeewieren, rijk is aan een specifieke klasse polyfenolen, de florotannines. Deze florotannines¬†hebben krachtige antibiotische eigenschappen en zijn mogelijk bruikbaar bij de bestrijding van diverse infectieziekten.

In de Uncoupling Metabolic Adipose Destruction Matrix treffen we ook Citrus Aurantium aan. Deze komt nu twee keer voor in de Dexaprine XR, namelijk in de Thermogenic Amine Mood Enhancement Complex en in de  Uncoupling Metabolic Adipose Destruction Matrix. Van Citrus Auratium is bekend dat deze een zeer positief effect kan hebben op het remmen van het hongergevoel en op de toename van de thermogene werking.

Dexaprine XR Review

We hebben de originele Dexaprine een tijd geleden gereviewed en ondervonden aan den lijve waarom dit momenteel de populairste fatburner op de markt is. De vraag is natuurlijk of de nieuwe Dexaprine XR een waardige opvolger is. En het antwoord daarop is: JA!

Dexaprine XR is extreem heftig, net als zijn voorganger. Het aanbevolen gebruik is net als zijn de originele, om te beginnen met een halve pil. De effecten van deze halve pil merk je binnen een uur. Het gevoel dat je niet stil kunt zitten overvalt je en je wordt actiever. Daarnaast kenmerkt Dexaprine XR zich door een warmer gevoel. Het is iForce Nutrition dus gelukt om met minder bepalende ingredienten toch een fatburner neer te zetten die zijn naam eer aan doet.

Voor ons gevoel is Dexaprine te heftig. Zeker als je het niet gewend bent zouden wij willen adviseren om eerst met een halve, of met zelfs een kwart te beginnen om te ervaren hoe jouw lichaam hierop reageert. Net als alles is ieder mens verschillend dus onze ervaringen kunnen natuurlijk compleet anders zijn bij andere gebruikers.

Ons advies: wil je gezond afvallen, doe dat dan door voeding en traing en een negatieve energiebalans. Op deze website vind je daar voldoende informatie over. Wil je echt Dexaprine XR gebruiken, doe dit dan met mate. Begin met een kwart en pas dit aan indien nodig.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dexaprine XR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *