Coach Login

Elite Whey All Naturel - -

Alstublieft! De Elite Whey All Naturel van Dymatize is een eiwitshake die je meerdere malen kunt consumeren. De Elite Whey All Naturel van Dymatize is tijdelijk
bij Bodyenfitshop het meest voordelig voor maar €49,90.

Indien je met Elite Whey All Naturel gaat sporten ontwikkel je dat je powerful wordt. Dit is een element
van de supplementen van Dymatize.

Op FS
kan je de grootste supplementen van de bekendste winkels tegen elkaar afzetten.

Elite Whey All Naturel is een eiwit shake van het merk Dymatize. Samengesteld voor sporters die op een simpele en voordelige manier aan voldoende eiwitten willen komen. Het is aanbevolen om Elite Whey All Naturel 2 a 3 keer per dag te nemen naast je gewone voeding. Zorg met Elite Whey All Naturel van Dymatize dat je een goede hoeveelheid eiwitten binnen krijgt voor een optimaal herstel van je spieren.

In plaats van suikers is Elite Whey All Naturel gezoet met het middel stevia, om deze een lekkere smaak te geven. Zo bevat Elite Whey All Naturel ook helemaal geen suikers. Een dosering Elite Whey All Naturel van Dymatize bevat 24 gram, dus wanneer je een shake van Elite Whey All Naturel neemt krijg je in een keer al 24 gram eiwitten binnen, ideaal voor sporters die aan een dieet doen of gewoon extra eiwitten nodig hebben.

Daarnaast bevat Elite Whey All Naturel geen kunstmatige smaak en of zoetstoffen en is Elite Whey All Naturel dus een natuurlijk product. De samenstelling aan eiwitten bestaat uit Whey Proteine Isolaten, Whey Peptides en Whey Concentraten. Tevens bevat Elite Whey per shake ook  3500 mg L-Glutamine en zitten er ook BCAA’s in de samenstelling van Dymatize.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering