COACH LOGIN

Elite Whey Isolate Proteine - - Whey isolaat

Elite Whey Isolate

De exclusieve formule die in Elite Whey proteine van Dymatize zit geeft jou precies de goede verhouding van essentiele en niet essentiele aminozuren. Dit doet Dymatize in de meest snelle en beste vorm, waardoor je dit op de best mogelijke manier opneemt. In elke 31 gram dosering zit 4 gram Glutamine en Glutamine Peptide. Daarin zit ook nog eens 5 gram anti-catabole BCAA’s. Deze BCAA’s bevatten een zeer sterke anabolische en anticatabolische eigenschap die volgens meerdere klinische studies zorgt voor de optimalisatie van eiwitsynthese en processen die te maken hebben spieropbouw.

Elite Whey is versterkt met ZYTRIX, een enzyn dat is voorverteerd, waardoor de opname in het bloed en biologische beschikbaarheid uitzonderlijk hoog is. Omdat Elite Whey Protein zo zoet en lekker smaakt, verwacht je dat dit komt door toevoegingen van grote hoeveelheden suiker, kunstmatige zoetmiddelen, natrium of andere stoffen met deze werken. Maar dat is niet waar! Want in Elite Whey Protein zitten geen toegevoegde ingrediënten als; sucrose, onnodige vetten, vulstoffen of maltodextrine. Elite Whey Portein bevat geen suiker. De 8 verschillende smkane van Elite Whey Protein zijn als een desert en iedere eiwitshake kan je uitzonderlijk goed mengen.

Samenstelling

In elke doses Elite Whey zit meer dan 3500 mg L-Glutamine!  Het is daarnaast ook zeer zijn aan BCAA’s, in elke dosis zal je hiervaan dan ook meer dan 5000 mg terug vinden.

Als je hard en constant traint krijg je met Elite Whey het gewenste resultaat! Want:

  • Elite Whey is instant, lost dus perfect op in elke vloeistof.
  • Je krijgt dus alleen dat wat je echt wilt 100% pure en schone proteine, de perfecte bouwstof voor de spieren.
  • Elite Whey is vet, koolhydraat en aspartaam vrij.

0 reviews

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering