COACH LOGIN

Glutamine Micronized - - Glutamine

190 €24,90 Bestellen

Glutamine Micronized van Dymatize. Glutamine is van alle aminozuren het beste voor de opbouw en herstel van je spierweefsel. Wanneer je direct na je training extra aminozuren binnenkrijgt kan je veel beter herstellen en nieuw spierweefsel aanmaken. Wanneer je niet extra aminozuren inneemt maak je niet niet optimaal gebruik van je training.

Dit is niet het enige, want zo makkelijk is het helaas niet. Naast de essentiële aminozuren heeft je lichaam nog meer aminozuren nodig om het maximale uit je herstel periode te halen. L-Glutamine zorgt ervoor dat je lichaam precies de aminozuren aanmaakt die je voor het herstel en opbouw nodig hebt. Logischer wijze werkt het natuurlijk zo dat wanneer je meer L-Glutamine in je lichaam hebt hoe meer van die belangrijke aminozuren worden aangemaakt en daarom wil je optimale hoeveel hied. Dymatize zorgt ervoor dat je met hun Glutamine die 100 procent puur is precies de juiste hoeveel heden binnen krijgt waardoor alle processen perfect kunnen verlopen.

Glutamine Micronized Werking

In je spieren is Glutamine het meest voorkomende aminozuur, dit amminozuur zorgt voor spierherstel en beschermt het spierweefsel.

  • Spierherstel
  • Stikstof transport
  • Snelle absorptie

Belang van Glutamine

Waarom is Glutamine zo belangrijk? Nou; het is meest voorkomende aminozuur in het lichaam. Het stimuleert het spierfweefsel door middel van het te beperken van de afbraak van eiwitten door retentie van stikstof, glycogeen synthese en eiwitsynthese. De spier en hersen stimulerende eigen schappen van L-Glutaime maken het tot een van de waardevolste supplementen voor echte sporter. Het is gewoon onmisbaar voor elke sporter en met de Glutamine van Dymatize heb je kwalitatief ook nog de beste in huis.

Aanbevolen gebruik Dymatize Micronized Glutamine:
Neem dagelijks 1 volle theelepel (4.5 gram) L-Glutamine in een glas water bij voorkeur tijdens de maaltijd of een half uur voor de training

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering