Coach Login

Viper is een geweldig vetverbrander van Dymatize – Het heeft een eigen nieuwe technologie genaamd: “multi-phase”. Viper heeft ervoor gezorgd met hun farmaceutische technologie dat de hele markt in veterbranders veranderde.  Je hebt door VIPER de hele dag door veel energie, doordat het ervoor zorgt dat het een constante afgifte van energie in je lichaam geeft.

Werking Viper

VIPER werkt op een manier dat je duurzame energie hebt door de hele dag en het helpt uiteraard ook om de hele dag door meer vet te verbranden. Je hebt door VIPER de hele dag door veel energie, doordat het ervoor zorgt dat het een constante afgifte van energie in je lichaam geeft. VIPER geeft op twee manieren een positieve werking in je lichaam af. Een is instant dispersie technologie en twee is een farmaceutisch afgeleide maagsapersitentie technologie en die laatste is om zoveel mogelijk vet te verbranden.

VIPER Dyma-CocoXan – bestaat uit een geweldige mix om Viper precies zo te laten werken dat jij er profijt van hebt, met een gestandaardiseerde cacao mix. Hierin zit een hoog niveau van natuurlijk bioflavonoïden en alkaloïden, met de nadruk op epicathechin. Bij deze mix mag je natuurlijk niet de prominente onyx tablet kleur vergeten die er ook nog inzit.

Fase 1: Werking in slechts 10 minuten.
Het zo ontwikkelt dat het ontzettend snel werkt, bij andere producten duurt het vaak 17 minuten voordat het in je bloedsomloop komt maar bij VIPER zit het er al binnen 10 minuten. Het omhulsel is zo ontworpen dat het snel oplost en zo dus heel snel werkt in je lichaam. Hieraan heeft dit product haar naam ook te danken, door het snelle effect in je lichaam.

Fase 2: Werking duurt uren!
Viper zorgt er voor dat je al in een hele korte tijd geweldig veel energie voelt. Daarna komt de fase waarin de energie vrijkomt. De maagzuurresistente coating die in dit product zit is om er voor te zorgen om de eigenschappen van fase 1 in fase 2 te laten doorgaan. Als het eenmaal in je verteringsorganen is aangekomen, kan het beginnen om zijn “kern”te laten afbreken zodat Viper nog meer goed werk kan doen.

Aanbevolen gebruik Viper Dymatize

Als voedingssupplement, neem een (1) Rapid Release / Extended Release tablet in de ochtend net voor je ontbijt of voor je training in de ochtend. En dan vervolgens een tabletje ergens halverwege je middag. Niet meer dan 2 per dag innemen! Als je het beste resultaat wilt hebben kun je dit het best gebruiken samen met een verlaagd vetgehalte dieet.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering