COACH LOGIN

Xpand-2x - -

Body & Fit € 36,90 BESTEL

Xpand-2X Xtreme Pump, helpt je bij het stimuleren van het aanmaken van keiharde grote spieren. Je krijgt er tijdens je training een heerlijke rush van om je training zo lekker mogelijk door te komen.

Met Xpand xtreme pump krijg je een uiterst fijne pomp tijdens je workout, dit in combinatie met het feit dat je veel meer kracht. Is een nieuwe trainingservaring die je niet wil missen. Door dit supplement kun je maximale stikstofmonoxide levels behalen. De Anabolic Amino Acid Complex in Xpand xtreme pump helpt je veel beter te herstellen na een training.

Dus zoek je een supplement die je een uiterst goed gevoel geeft tijdens je training? Dan is dit supplement het proberen waard.

Eigenschappen van Xpand-2X

  • Door de Agmatine en Nitro 2 Granit ™  ontstaat die ontzettend overdreven pomp en kracht explosie.
  • Door de werking van Beta Alanine, Creatinol Phosphate en Creatine.
  • Nooit eerder ervaren uithouding en spierbescherming van de volgende generatie in Muscle Aminos: Chain Sol™ (instantized BCAA’s) en Sustamine ™ (glutamine dipeptide), het leveren van 2:01:01 verhouding van BCAA’s nu met een verandering waardoor het beter oplost, en uiterraard niet te vergeten een beter spieropname hierdoor.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering