Fitsociety Fitness instructeur opleiding

Word nu fitness instructeur via Sport & People

Hou je van sporten, bewegen, gezond leven en alles wat hiermee te maken heeft? Maak van je hobby je beroep en wordt professioneel fitnesstrainer via Sport & People! Het behalen van het diploma Fitnesstrainer A is een mooie en belangrijke eerste stap om te slagen als instructeur in de fitnessbranche.

Neem contact met mij op!
Lessen

Volg de opleiding online en in jouw eigen tempo


De opleiding Fitness Trainer A kun je volledig klassikaal volgen, maar ook via thuisstudie. Wanneer je de opleiding klassikaal volgt krijg je alle lesdagen theorie en praktijk met andere deelnemers op één van onze opleidingslocaties. Wanneer je de opleiding Fitness Trainer A middels een thuisstudie wilt volgen, dan kun je direct starten en leer je de theorie middels video's, theorie-opdrachten, praktijkopdrachten, oefentoetsen en webinars. Het praktijk-examen vindt op 1 van onze locaties plaats bij jouw in de buurt.

Voor wie is de Fitness trainer A opleiding bedoeld?

Iedereen die aan de slag wilt gaan als een erkend fitness instructeur of Personal Trainer moet in het bezit zijn van een Fitnesstrainer A (NL-Actief/Fitvak A) diploma. De opleiding is geschikt voor iedereen die gaat werken in de fitnessbranche, bijvoorbeeld als Fitness instructeur of Personal Trainer. Met je diploma op zak ben je in staat om mensen te helpen hun doelstellingen op een veilige, effectieve en leuke manier te bereiken. Of dat nu een betere conditie, meer kracht, een gezonder gewicht of een combinatie hiervan is.

Er is geen specifieke vooropleiding of voorkennis vereist.

Meer Informatie

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een welkomstgesprek.