COACH LOGIN
Alissa Witte Fitness model

Fitness Model Alissa Witte

In de categorie “Fitness Model” maken fanatieke sporters kans op een gratis fotoshoot door foto’s van henzelf en een verhaal over hun motivatie in te sturen. Vandaag: Alissa Witte.

Bikini-Fitness wedstrijd

Een paar maanden geleden kreeg ik een mailtje van Alissa Witte. Ze had mijn oproep om fitnessmodellen gezien en stuurde wat foto’s van haarzelf in om zich hiervoor aan te melden.

Toen ik de foto’s zag, dacht ik: ”Hé, zij komt wel erg bekend voor”. Niet vreemd want Alissa stuurde foto’s op van haar deelname aan de Enercup in Hoogeveen vorig jaar waarbij ik ook aanwezig was om verslag te doen. Tussen de ruim 700 foto’s die ik daar heb gemaakt, zaten dus ook foto’s van Alissa die ik haar dan ook maar meteen toestuurde.

Eind vorige maand deden we de fotoshoot waarvan je het resultaat hier beneden ziet. Maar natuurlijk willen we ook meer van Alissa weten.

Interview Alissa Witte

Kenneth: Waarom en wanneer ben je begonnen met trainen in een sportschool?

Alissa: Ik ben afgelopen maart begonnen met trainen. Omdat ik vond dat ik teveel tijd over had en daar niks mee deed.

Kenneth: Hoe ziet je training eruit qua verhouding kracht en cardio

Alissa: Momenteel doe ik alleen krachttraining 6 dagen per week.

Kenneth: Wanneer ontstond het idee om mee te doen aan bodybuilding en fitnesswedstrijden in de klasse bikini-fitness?

Alissa: Ik had in die tijd een jongen leren kennen. Hij vertelde mij veel over deze sport en zo had ik besloten dit te willen doen.

Kenneth: Hoe heb je je voorbereid op deze eerste wedstrijd? (evt. begeleiding?)

Alissa: Ik heb vanaf mei tot aan de wedstrijd een personal trainer gehad. Vanaf januari weer een nieuwe coach bij Team Body Central.

Kenneth: Was het spannend zo’n eerste keer in je bikini en op hoge hakken voor een volle zaal het podium op te lopen om je figuur door een jury te laten beoordelen?

Alissa: Is dit een serieuze vraag? Ik stond te trillen op mijn benen, ik had het warm, ik had dorst. Maar het was zoooo leuk. Maar ja het was zeker spannend.

Kenneth: Haha, ik kan me voorstellen dat die vraag een hoog “Duhhh-gehalte had”. Smaakte het naar meer?

Alissa: Ja zeker! Hopelijk sta ik dit jaar weer op de enercup.

Kenneth: Welk advies zou je andere vrouwen willen geven die hun droomfiguur willen bereiken

Alissa: Wees niet bang om hard te werken. Aan de gewichten hangen is niet alleen voor mannen. Work for it!

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is gecertificeerd fitness-docent, natural bodybuilder en heeft een achtergrond in oosterse vechtsporten als docent Ryukyu Kobujutsu (Japanse Krijgskunst). Als hoofdredacteur van FITsociety schrijft hij uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, bodybuilding, voeding en supplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie