De ‘Dad Bag’. De oplossing als je ook een ‘dad bod’ wilt

Altijd al een dad bod gewild, maar vervloekt met zo’n vervelend sixpack? Geen zorg speciaal voor jou is er de dad bag. Een heuptasje dat ook jou aan een bierbuikje kan helpen.

Dad bod?

“Rijkelijk laat” was mijn eerste reactie toen ik de dad bag zag. “2014 heeft gebeld en wilt zijn bierbuikje terug”. De dad bod is toch al lang passé? Net zoals de metro man, godzijdank. Actueler zou een sumo outfit zijn om slanke vrouwen in plus size models te veranderen.

Maar goed, mocht je de laatste twee jaar onder een steen gelegen hebben en alsnog willen inspringen op het fenomeen van de dad bod, dan hoef je daarvoor niet meer aan het vreten en zuipen te slaan. Handig als je zo’n verdomde sixpack hebt waar je maar niet vanaf komt. Albert Pukies dacht ondanks zijn boulimia aanduidende naam dat slanke mannen ook recht hebben op een dad bod. Al ware het maar om te voorkomen dat alleen papzakken zich kunnen voortplanten.

I made the dad bag because I’m desperate to have a dad bod but I’m also very concerned about the health risks associated with it. The solution is quite simple, a bumbag with a proper dad belly printed on it.

  • Albert Pukies in Bored Panda

Handig ook dat je er dingen in kwijt kunt. Een verstandige tactiek zou dan ook zijn deze continu daadwerkelijk van bier te voorzien. Dan lieg je toch niet helemaal over je buikje. Bovendien kan je je dan in de tussentijd tot een echte dad bod opwerken.

 

Het bierbuik creërende heup-/buiktasje is nog niet te koop. Albert is nog op zoek naar financierders en fabrikanten om de massa dad bag productie te starten. Laten we voor hem hopen dat die ook twee jaar in de tijd zijn blijven steken. Getuige de verschillende modellen moeten negers het overigens  voorlopig geheel op eigen kracht doen.

 

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is gediplomeerd fitness trainer en hoofdredacteur van FITsociety. Hij schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie