De FITsociety App voor Coaches nu beschikbaar voor Android

Met gepaste trots kunnen we sinds vandaag meedelen dat de FITsociety app voor Coaches beschikbaar is voor Android. Ben jij Coach bij FITsociety dan kun je deze app in de Google Play Store vandaag gratis downloaden.

FITsociety App voor Coaches

Met de app van FITsociety willen we gebruikers eenvoudig in staat stellen om coaching diensten te ontvangen van professionele personal trainers of online coaches op een laagdrempelige, transparante en toegankelijke manier. Een belangrijk onderdeel van de coaching is communicatie. Want je wilt als klant direct jouw vraag kunnen stellen aan jouw coach. We zagen dat we met onze FITsociety Messenger daar een mooie feature in onze app hadden. Met de FITsociety App voor Coaches kunnen trainers nu via de app ook gelijk antwoorden, zonder dat ze in hoeven te loggen in hun coaching omgeving via de laptop of desktop.

En omdat je geen Whatsapp of andere chat dienst hoeft te gebruiken, heb je altijd alle informatie van de klanten bij jou in 1 app.

FITsociety Messenger Android voor coaches

Coach jouw klanten in Realtime

Met de mogelijkheid voor Coaches om op elk moment in realtime mee te kijken hoe jouw klanten progressie boeken qua voeding en training kun je nog nauwkeuriger bijsturen waar nodig. De timeline geeft alle invoer van jouw klanten weer dus je ziet elk voedingsmiddel, elke training en elke andere invoer zodat je gelijk weet wat er speelt.

Timeline Android voor coaches

Inzicht in voeding en calorieen

Wil je weten wat je klanten op elk moment eten en of ze binnen de gestelde budgetten blijven? Met een klik op de naam van de klanten kun je het profiel van de klant openen en zie je in een grafische weergave de trendlijn voor de kcal over een periode van een week. Wil je dieper inzien wat de klant heeft gegeten dan klik je op de gele balk en dan opent de app de daadwerkelijke lijst met voedingsmiddelen voor je.

Verder kun je inzien hoe de verhoudingen zijn van de eiwitten, vetten en koolhydraten. Zie je hier enorme schommelingen in of tekorten dan kun je daar adecquaat op reageren.

Macro en kcal Android voor coaches

De FITsociety Coaching app voor Android downloaden?

Downloaden kan via deze link: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.fitsociety.trainerapp

Aanmelden als coach?

Ben je benieuwd hoe het FITsociety Coaching Platform jou kan helpen met het begeleiden van jouw klanten?

Kijk dan snel op: https://coaching.fitsociety.nl/

En als ik een iPhone heb?

Niet getreurd. De verwerking van de apps bij Apple duurt vaak iets langer dan bij Android. We verwachten later deze maand dat de Coaching App voor iOS beschikbaar gaat zijn in de App Store.

Over Ozgur Yasar

Ozgur is oprichter en eigenaar van FITsociety. Met een achtergrond bij Marktplaats, eBay, Microsoft en Monsterboard wil hij vraag en aanbod in de fitness markt dichter bij elkaar brengen.

Plaats een reactie