FIBO Beurs

FIBO 2014 ’s Fitness beurs in Keulen

Van 3 tot 6 april opent ’s werelds grootste fitnessbeurs, de FIBO, haar deuren. Ieder jaar is het weer een groter evenement. Natuurlijk zijn wij aanwezig om uitgebreid verslag te doen!

FIBO 2014, Fitness en Bodybuilding

FIBO staat voor “Fitness und Bodybuilding”. De FIBO werd voor het eerst georganiseerd in 1985 in Keulen als beurs voor de fitnessbranch. Dat eerste jaar kwamen er ongeveer 10.000 bezoekers. Inmiddels is het aantal bezoekers gestegen naar meer dan 100.000 die vorig jaar de aandacht moesten verdelen over 670 exposanten uit 90 landen! De organisatie noemt het dan ook trots “The Leading International Trade Fair for Fitness, Wellness and Health”.

“Meet the Mass-monsters and bikini-beauties”

Net zoals sommigen naar de huishoudbeurs gaan voor de goodiebags hopen velen met tassen gevuld met monsters van supplementen het pand weer te verlaten. Voor velen is de grootste aanleiding echter om de massamonsters en bikini-beauties eens in het echt te zien. Zo zullen er onder andere gastoptredens worden gegeven, vertegenwoordigen vele atleten hun sponsors en wordt er een IFBB-wedstrijd gehouden, de FIBO POWER PRO Germany (5 april).

Datum en locatie

3 tm 6 april 2014 (alleen voor de branch)
5 tm 6 april 2014 (voor de branch én particulieren)

Dagelijks van 9:00 tot 18:00

Messegelände Köln
Messeplatz 1
50679 Köln

Video’s FIBO 2013:

Hier nog wat beelden om je over de streep te trekken of in de stemming te brengen als je al van plan was te gaan.

Gastoptreden Kai Greene

Hieronder vind je nog een aantal video’s waarin je kunt zien wat je nog meer kunt verwachten op de FIBO:

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is hoofdredacteur van FITsociety en schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie