evy de coninck

Fitness model: Evy Deconinck

In de categorie “Fitness Model” maken fanatieke sporters kans op een fotoshoot door foto’s van henzelf en een verhaal over hun motivatie in te sturen. Vandaag: Evy Deconinck

Evy Deconinck

De Belgische Evy Deconinck moest maar liefst drie uur rijden vanuit België voor de shoot dus hebben we extra veel foto’s gemaakt om het de moeite (nog meer) waard te maken.

Over Evy

Ik ben 29 jaar, moeder van een zoontje en trainen is mijn passie. Ik ben al van kleins af heel sportief. Sedert 2 jaar doe ik aan krachttraining. Door enkel maar cardio te doen bekwam ik niet de gewenste resultaten die ik wou. Ondertussen is het een volledige levensstijl geworden . Doordat mijn vriend personal krachttrainer is, is dat natuurlijk ook een extra motivatie omdat je beiden dezelfde passie deelt. Één van de dames waar ik naar op kijk is Michelle lewin.
Ik train 6 keer in de week in Oxygen Fitness Kortrijk. Mijn favoriete trainingen zijn buik en benen. Mijn vriend en diëtiste helpen me met mijn voedingsschema. Ik vind de voeding en de drang naar chocolade het moeilijkst.
De photoshoot vond ik super om te doen, het was de lange rit van 3 uur waard. Vele mensen reageren positief op de foto’s en vinden ze heel mooi. Leuk als je harde werk eens in de verf word gezet!

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is hoofdredacteur van FITsociety en schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie