Fitsociety’s fitness model: Mark van der Schaaf

In de rubriek Fitsociety’s fitness model plaatsen wij inspirerende en motiverende lezers in de spotlight. Wil jij anderen motiveren of aan de slag als fitness model? Meld je dan met foto’s en jouw achtergrondverhaal. Mogelijk word je uitgenodigd voor een photoshoot en komt jouw verhaal op Fitsociety.nl!

Vandaag: Mark van der Schaaf

Mark van der Schaaf

Ik ben mark van der schaaf, ik ben een 22 jaar oude personal trainer. Ik geef training in de personal training studio Seemefit in Aalsmeer. Naast personal trainer ben ik snowboard leraar.

Scharminkel

Vroeger was ik altijd een ‚Äúscharminkel‚ÄĚ ik was veel te dun en er werd regelmatig aan mijn vader gevraagd of dat arme jongetje wel eens wat te eten van hem kreeg. Daar moest verandering in komen vond ik, daarom ben ik al een 5 jaar in de sportschool te vinden. Sinds een half jaar weet ik eigenlijk pas echt waar ik mee bezig ben qua training en voeding. De jaren daar voor dacht ik dat ik wist waar ik mee bezig was. Wat ze ook wel zeggen bij mijn huidige opleiding (overload worldwide): “Je denkt dat je het weet, maar je weet nog niet dat je het niet weet”.DSC_9129wm

Ik denk dat ik aardig op weg ben met mijn kennis. Aangezien ik afgelopen half jaar zo’n 10 kilo spiermassa ben aangekomen. Maar ik ben zeker nog niet uitgeleerd. Je kan maar niet genoeg weten over het menselijk lichaam! Ik vind het menselijk lichaam zo interessant dat ik na mijn examen (dat ik in √©√©n keer behaald heb) gewoon weer hetzelfde studie boek opnieuw ben gaan leren. En geloof mij‚Ķ ik duik niet zo snel in de studie boeken.

Ik zal nooit snel dingen doen die ik niet leuk vind. Daarom dacht ik laat ik van mijn hobby mijn beroep maken! Ik wil me vooral bezig houden met mijn werk als personal trainer/lifestyle coach. Ik help graag mensen! Ik haal onwijs veel voldoening uit leuke, dankbare reacties van mensen die afgevallen of fitter zijn geworden en die opeens veel positiever in het leven staan. Je ziet mensen echt op een positieve manier veranderen als personal trainer en dat is gewoon super! Mijn doel is om wedstrijdgericht personal training te gaan geven. En waar een wil is, is een weg!!

Fitness model

Afgelopen zondag deed ik een photoshoot bij Kenneth. Wat foto’s samen met een “klant” (vriend Kevin) en foto’s van mezelf als fitness model.¬†Kenneth is rustig persoon die je op je gemak laat voelen tijden een shoot. Hij heeft verstand van zijn werk en heeft eigenlijk de hele shoot begeleid. Ik had zelf nog nooit een photoshoot gedaan. De fotos zijn vet geworden! thanks kenneth.

Foto’s

 

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is gediplomeerd fitness trainer en hoofdredacteur van FITsociety. Hij schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

1 reactie

  1. Alex Jansen

    Ik vind het erg interessant hoe je dit gedaan heb. Ik ben zelf ook een mager persoon en nu ook druk om aan te komen in gewicht en dat mijn spieren flink kunnen gaan groeien

Plaats een reactie