justin bieber photoshop

Justin Bieber gephotoshopped

Justin Bieber gephotoshopped Calvin Klein
Doodsbedreigingen, Photoshop en Justin Bieber. Allemaal zaken waar we niet snel over zouden schrijven op FITsociety, maar ook wij maken wel eens een uitzondering. Want wat blijkt? In de laatste campagne van Calvin Klein heeft Justin iets meer spieren dan in werkelijkheid. 

De laatste campagne van Calvin Klein heeft de nodige publiciteit gekregen in de media. Zo heeft het Nederlands top model, Lara Stone uit Mierlo via Social Media verschillende doodsbedreigingen ontvangen van de “Beliebers”. Maar dat is niet het enige wat de media bezig hield. Deze week heeft de Amerikaans website Breatheheavy de originele foto online gezet naast de gephotoshopte versie van Justin Bieber. En daaruit blijkt dat ze bij Calvin Klein niet vies zijn van een beetje photosoep. Het origineel en de gesoepte versie vind je hieronder:

Justin Bieber photoshop

Wat is er gephotoshopped?

Je kunt op de foto’s duidelijk zien dat op de linker photo iets meer biceps zijn toegevoegd aan de armen van Justin. Daarnaast zie je dat zowel de trapezius als de borstspieren iets meer volume hebben gekregen en is zijn sixpack iets beter zichtbaar. En er is iets meer ‘body’ toegevoegd aan de inhoud van zijn boxershort.

Prettig weekend!

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie