‘Niels van Temptation Island is toch wel stoer’

In een eerder artikel noemde ik Niels van het laatste seizoen van Temptation Island een onzeker jongetje. Onterecht, zo blijkt nu. Een rectificatie leek mij dan ook op zijn plaats.

Temptation Island

Eerder noemde ik Niels van Temptation Island een onzeker jongetje. Iemand die zelfverzekerd is zolang hij de gespierdste in de ruimte is. Inmiddels zijn we een paar weken verder en bleek Niels zich terecht zorgen te maken.

Niels beging een doodzonde door met zijn tenen het slipje van één van de verleidsters omlaag te trekken. De misstap waarop zijn vriendin Rosanna haast ongeduldig op leek te wachten. Direct na het zien van de beelden tijdens het kampvuur rende ze letterlijk lachend in de armen van verleider Alex. “Alex troost me, hij is vreemdgegaan!”. Vervolgens kon heel Nederland en België zien hoe Alex Rosanna ‘troostte’.

Het maakte het laatste kampvuur, waarbij het stelletje elkaar weer terugzag, niet bepaald gezellig. Rosanna bekent haar misstap en Niels loopt boos weg waarbij een fakkel sneuvelt. Een onschuldige  fakkel die helemaal geen vieze dingen had gedaan met zijn meissie. Mijn gedachten waren echter: “Die blijven bij elkaar”. Persoonlijk zou ik bijvoorbeeld niet eens in het busje zijn gestapt met degene die me voor het hele land heeft vernederd.

A couple that trains together…

Een paar maanden later blijken Niels en Rosanna inderdaad nog steeds een stel te zijn, spoiler alert. Oh, wacht dat doe ik verkeerd om, sorry. Maar goed, de fanatieke fan/ramptoerist zoals ik heeft natuurlijk ook gisteren al een week vooruitgekeken. “ja hoor, die sukkel heeft het haar vergeven”, zei ik tegen mijn partner in het leven en in ramptoerisme. Maar toen bedacht ik me dat Niels eigenlijk helemaal geen sukkel is.

Een overspelige partner vergeven, dat kan ik me nog voorstellen. Ik bedoel als Herbert dat zelfs kan… Maar mijn trots zou me er echt van weerhouden een vrouw terug te nemen die zich als dom gansje heeft laten verleiden en mij op nationaal niveau verandert in een cuckold. Hoe zou ik mijn vrienden en familie dat uitleggen? Wat zeg je dan? “Nee, je begrijpt het verkeerd. Ze waren aan het trainen, high reps hip thrusts voor haar, push ups voor hem. Maar met die temperatuur in Thailand was het praktischer om dat naakt te doen. Met al die camera’s is dat een beetje gek dus leek het ze gepaster om het onder de lakens te doen. Dat bood echter een beetje weinig ruimte dus moesten ze het op elkaar doen.” Klinkt logisch toch?

In de laatste aflevering van Temptation Island zien we Rosanna gewoon weer met Niels trainen, gekleed en in een sportschool. Wederom een situatie die ik me niet voor zou kunnen stellen. Ik zou continu bang zijn voor reacties van anderen. En voor gespierdere gasten in de sportschool natuurlijk. Ik denk dat de vernedering het zou winnen van de, op zijn minst beschadigde, liefde.

Niels staat blijkbaar steviger in zijn schoenen. Het interesseert hem niet dat hij het nieuwe nationale symbool van de hoordrager is geworden. Het maakt hem niet uit dat de meesten hem voor gek zullen verklaren. Niels stelt prioriteiten. Hij denkt zijn levenspartner gevonden te hebben en is bereid zijn trots aan de kant te zetten voor de liefde.

Niels is dus helemaal geen onzeker jongetje, maar iemand die maling heeft aan de mening van anderen en zelf bepaalt wat belangrijk is. Niels is een baas!

Ik ben er alleen nog niet helemaal over uit of ik dit sarcastisch bedoel.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is hoofdredacteur van FITsociety en schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

1 reactie

  1. Dale

    ___123___‘Niels van Temptation Island is toch wel stoer’ – FITsociety___123___

Plaats een reactie