Nieuw in ons team: Fysiotherapeut Kevin Mak

Kevin Mak deelt¬†zijn kennis en ervaring als fysiotherapeut¬†met de lezers van Ftisociety.nl. Vandaag een introductie…..

Even voorstellen

Ik ben Kevin Mak 25 jaar, zoals reeds gezegd werkzaam als fysiotherapeut en al jaren fanatiek bezig met krachttraining. Ik heb in de loop van de jaren mijn eigen visie omtrent het trainen ontwikkeld en pas deze dan ook met veel passie toe. Ik ben van mening dat je geen luxe sportschool nodig hebt om een streeffysiek te bereiken, sterker nog ik heb vrijwel altijd thuis in mijn Home Gym getraind.

Om in mijn trainingen nog extra motivatie te krijgen heb ik onlangs besloten om een fitness shoot in te plannen. Tja mocht ik dan later dik en lelijk zijn kan ik altijd nog zeggen: “gelukkig heb ik de foto‚Äôs nog!”.¬† Op zoek naar een fotograaf die mooie fitness foto‚Äôs kan maken kwam ik al snel bij Kenneth terecht en zodoende ook bij Fitsociety.

Op de dag van de shoot erg leuk met Kenneth in gesprek geweest en zijn passie voor krachttraining en Fitsociety kwamen hierin dan ook erg duidelijk naar voren. Erg interessant gesprek, ik (werkzaam als fysiotherapeut) heb hierdoor een ander denkkader en kijk op training. Wellicht interessant om deze denkwijze te delen met Fitsociety.

Ik zal de komende periode een aantal blogs gaan posten m.b.t. klachten die veelvuldig voorkomen bij krachtsporters. Wat is hierover bekend vanuit de wetenschap? Hoe wordt de diagnose gesteld? Hoe kunnen dergelijke klachten behandeld/voorkomen worden? Ik zal waar mogelijk wetenschappelijke onderbouwing geven, echter is dat binnen de fysiotherapie lang niet altijd mogelijk. Waar de evidentie tekort schiet, zal ik terugvallen op mijn ervaring als fysiotherapeut en de biomechanica. Indien jezelf specifieke klachten of vragen hebt, geef dan een reactie. Je kunt me ook volgen op mijn facebook-pagina: “Kevin Fysio / Fitness”.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie