Road 2 fit

ROAD2FIT: Fabian

Onlangs toonden wij hier twee transformaties van lezers die trots de door hun behaalde resultaten met ons deelden. Transformaties als deze zijn de core-business van de mannen van ROAD2FIT, Hung en Behrooz.

Hung en Behrooz zijn personal trainers, lifestyle coaches en de oprichters van ROAD2FIT. Zij delen met veel liefde hun passie voor een fitter en gezonder leven door middel van sport en voeding. Met enige regelmaat zullen zij op FITsociety hun succesverhalen met ons delen met vandaag de première: Het verhaal van Fabian.

Interview met Fabian

Ik ben Fabian. 33 jaar en ik kom uit Hoorn. Ik werk in Amsterdam waar ik vrij veel uurtjes achter een pc zit. Verder ben ik onlangs na 25 mooie jaren gestopt met voetballen. De blessures werden me iets teveel en andere dingen, zoals werk en sociale contacten, konden daaronder lijden. Maar sinds 8,5 maand ben ik erg vaak in de sportschool te vinden. Dus ik kom alsnog gelukkig veel aan sporten toe.

IMG_0157

Hoe ben je in aanraking gekomen met ROAD2FIT?

Ik kende Hung in eerste instantie al van de middelbare school. Daarna hadden we vriendinnen die met elkaar bevriend waren. Zo zagen en spraken we elkaar op verjaardagen. Zo vertelde hij me ooit over ROAD2FIT. Jaren later vond ik dat ik echt iets aan mezelf moest doen. Ik benaderde Hung en zo begon het balletje te rollen.

Wat waren je doelstellingen voordat je met ROAD2FIT begon?

Ik had twee doelstellingen:

  • mijn schouder sterker maken (die was eerder uit de kom gegaan);
  • een beter, fitter en mooier fysiek krijgen (dan maar meteen doorpakken, ook!).

Had je dit al eens eerder geprobeerd en wat was toen je struikelblok?

Wat jaartjes terug, toen ik nog studeerde, trainde ik ook veel. Vaak vier keer per week. Mijn struikelblok was toen dat ik weinig resultaat zag. Ik dacht dat ik wel groter zou worden als ik gewoon veel pasta naar binnen zou werken. Daar zat ik dus mooi even naast. Na een maandje of acht gaf ik het op.

Welke resultaten heb je behaald met ROAD2FIT?

Mijn schouder is al veel sterker geworden! Sterker dan ooit, zelfs. Verder gaat het al aardig met mijn fysiek. Ik moest flink aankomen. Ik woog net iets meer dan 65kg en mijn bovenarmen waren net iets dikker dan m’n pols. Ik ben inmiddels 12kg aangekomen en m’n vetpercentage is alsnog met een paar procent gedaald. Ik ben echt heel erg tevreden! Ik heb er nog nooit zo uitgezien en ben nog lang niet klaar en ik zal de lat alleen maar hoger blijven leggen.

Wil je nog iets kwijt aan de lezers?

Ik had hier gewoon veel eerder mee moeten beginnen. Het belangrijkste wat ik eruit heb gehaald is dat ik me veel positiever ben gaan voelen. Meer focus, betere concentratie, veel vrolijker… Het roze bril-verhaal, zeg maar! De eerste stap is altijd lastig, maar achteraf bleek ie makkelijker dan je dacht.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie