Road 2 fit

Road2Fit: Faye Bóné

Hung en Behrooz zijn personal trainers, lifestyle coaches en de oprichters van ROAD2FIT. Zij delen met veel liefde hun passie voor een fitter en gezonder leven door middel van sport en voeding. Op Fitsociety delen zij hun succesverhalen met ons. Vandaag: Het verhaal van Inge

Road2Fit: Faye Bóné

Hey! Ik ben Faye Bóné, 24 jaar en ik woon in Almere. Mensen noemen me creatief en een duizendpoot. Zelf ben ik wat ‘humble’ en geniet ik slechts van alle dingen die ik in het dagelijks leven doe. Op nummer 1 staat mijn gezin. Ik heb 2 schatten van dochters en laat ik mijn kersverse man niet vergeten (onlangs getrouwd!). Naast het gezin, werk ik als account assistant bij een Trust Kantoor. Maar mijn echte passie ligt bij eten.IMG_9941

Ik snap dat je nu denkt, “Ja eten, wie houdt daar nu niet van?” Klopt, maar het gaat verder dan dat. Als ‘leukigheid’ begon ik foto’s van mijn recepten te maken en deze te plaatsen op Instagram (@Foodsyou) en later ook op Facebook. De reacties die daar op volgden waren geweldig, en ik kreeg er een kick van!

Ruim 4 jaar geleden ben ik me meer met voeding inhoudelijk bezig gaan houden. Ik heb, na tal onderzoeken, de stempel: Spastisch darmsyndroom gekregen, en moest zelf maar gaan uitvinden wat nu wel en niet werkte voor mijn lichaam. Toen is het allemaal begonnen. Ik ben mijn hele eetpatroon gaan omgooien en steeds meer producten uit m’n menu gaan wissen.

Mijn recepten zijn niet per definitie allemaal gezond, en mijn bedoeling is ook niet om mensen iets op te leggen of dingen te garanderen, ik creëer recepten welke goed werken voor mijn lichaam en ik wil anderen er van mee laten genieten. “Everyone deserves a taste of good life”. Bewustere keuzes maken met betrekking tot voeding hoeft niet te betekenen dat het saai is, of direct heel duur, of niet lekker. In tegendeel! Eten moet een feestje zijn en niet een strijd.

Inmiddels begeleid en coach ik mensen die een 9-daagse detox volgen via Foodsyou en vind ik dat het meest geweldige om te doen. De waardering van deze bikkels, wat geven zij mij energie. Mijn motto is echt “inspire to motivate” en ik hoop dat ik dit nog lang mag blijven doen

Hoe ben je in aanraking gekomen met Road2Fit?

M’n maatje en motivator Renee (@renee_flex) is goed bevriend met één van de oprichters van Road2Fit, Hung. Ik volgde hem zelf al een tijd op Instagram en raakte enorm geïnspireerd door zijn pagina. Ik wilde zelf ook zoveel mensen bereiken en inspireren en we begonnen wat over en weer te berichten. Op dat moment was Road2fit in the making en werd ik ontzettend enthousiast, want ondanks dat ik zelf al een lange tijd met voeding bezig was, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is hoofdredacteur van FITsociety en schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie