Sylke Kempe: Op naar de WBFF!

Dit jaar maakt Sylke Kempe de overstap naar de WBFF (World Beauty Fitness and Fashion). Voor FITsociety neemt zij jullie mee in dit nieuwe avontuur. 

Op naar de WBFF

Wie kent ze niet, die prachtige modellen met vleugels. Ik weet zeker dat één keer in het jaar bijna elke man en vrouw aan de buis gekluisterd zit voor die ene bekende show. De Victoria Secret Fashion Show. Prachtige creaties, al dan niet met fantastische vleugels, die gedragen worden door bloedmooie Angels. Daar toch eens bij horen, is de droom van bijna ieder meisje. Bijna.

Mijn droom is namelijk meedoen aan een vergelijkbare show, maar een die zich toch op een heel groot vlak onderscheid, namelijk het fysiek. Fashion meets Fitness.

En dat.. ..vind je alleen bij de WBFF!

Dat is nog eens stralen!

Klinkt bekend? Voor sommige misschien wel, voor anderen misschien niet. In het kort is dit een internationale bond die over de hele wereld wedstrijden organiseert die draaien om een combinatie van fashion en fitness. Een show met lots of glamour & fashion, maar waarbij ook het fysiek en modellen aspect een grote invloed heeft. De shows zijn op de mooiste locaties, de atleten worden werkelijk op een voetstuk geplaatst en ze claimen het beste van het beste te zijn.

WBFF UK Show

Ik heb besloten mijn droom na te jagen. Na 2,5 jaar met veel plezier wedstrijden te hebben gedraaid bij de IFBB, maak ik de overstap naar de WBFF. 27 mei ga ik mee doen aan de WBFF UK show in Londen. Hier in Nederland is de WBFF nog niet zo heel bekend, omdat de shows nog niet in Nederland waren.

Dit jaar is er echter ook een show in ons landje en daarom ga ik jullie op voorhand al meenemen in mijn hele traject naar de wedstrijd in mei. Inside info over de bond, mijn traject, álles wat er bij komt kijken om mee te kunnen doen aan zo’n wedstrijd, poseren… ik zal het allemaal meenemen in mijn verhaaltjes.

So.. Let’s get that Pro-card!

Liefs, Sylke

Ps. Als er dingen zijn die jij graag zou willen weten of lezen; laat het gerust horen.. vind ik alleen maar leuk!

Over Sylke Kempe

Sylke is 25 jaar en een echte bikini fitness fanatiekeling. In het dagelijks leven werkt ze als ambtenaar en runt ze haar eigen bedrijf. In de uren daar om heen is ze veel in de sportschool te vinden waar ze keihard werkt aan haar droomfysiek en doet ze modellenwerk. Ondertussen heeft Sylke 5 wedstrijden gedraaid bij de IFBB en een mooie 4e plaats behaald bij de Nederlandse top. Maar.. ze is nog lang niet klaar. Fitness, Fashion en beauty zijn de drie dingen die ze graag combineert en dat is wat zij nu gaat doen bij de WBFF.

Plaats een reactie