Voedingsschema’s en weekmenu’s ontvangen via de FITsociety app

Vandaag is de nieuwste versie van de FITsociety app gelanceerd in de App Store en de Play Store. In deze versie ondersteunen we het aanmaken van complete voedingsschema’s en weekmenu’s door Personal Trainers en Online Coaches. Hoe dat werkt lees je hieronder.

Voedingtargets ontvangen

In de voorgaande versie van de FITsociety app was het al mogelijk om een compleet trainingsschema te ontvangen van jouw trainer of online coach. Naast het ontvangen van een trainingsschema kon je ook een voedingstarget ontvangen voor trainingsdagen en niet-trainingsdagen. Kort samengevat hield het voedingstarget het volgende in:

  • Berekening van jouw persoonlijke caloriebehoefte
  • Afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling
  • Verdeling van de eiwitten, vetten en koolhydraten per dag

Aan de hand van deze voedingtargets kon je via de FITsociety app zelf jouw voeding tracken en kreeg je overzichtelijk te zien of je binnen de gestelde budgetten was gebleven of dat je hier onder of boven uit was gekomen.

Voor veel gebruikers kwam het neer op veel puzzelen, meten, wegen en keuzes maken. Dat is nu verleden tijd.

Weekmenu’s en voedingsschema’s

Vanaf vandaag is het mogelijk om een compleet, vooraf bepaald, persoonlijk voedingsschema te ontvangen van jouw trainer. Aan de hand van jouw voedingtargets kan jouw trainer de voedingsmiddelen toewijzen per trainingsdag of niet-trainingsdag. Wil je een compleet menu, dan kan jouw coach een complete weekmenu voor jou samenstellen.

Zijn er zaken die je niet lust of minder fijn vindt passen in het schema? Alle communicatie verloopt direct via de FITsociety Messenger. Op die manier sta je altijd in contact met jouw coach.

Als je een voedingsschema hebt ontvangen kun je zelf nog bepalen:

  • Hoeveel je hebt gegeten
  • Welke voedingsmiddelen je nog meer hebt gegeten
  • Welke voedingsmiddelen je niet hebt gegeten

Voor de nieuwe generatie personal trainers

Met het FITsociety platform willen we bezoekers in staat stellen om eenvoudig in contact te komen met een fitness professional. Bij het downloaden van de app kun je direct een selectie maken van een van de trainers die actief zijn binnen ons platform.

Ken je een trainer die nog ontbreekt in de lijst, maar die er zeker tussen hoort? Laat hem of haar zich aanmelden via:

https://coaching.fitsociety.nl

Aankomende features

Naast de nieuwe functionaliteit voor het ontvangen van voedingsschema’s van jouw trainer zijn we druk bezig geweest met het verbeteren van de wijze waarop trainingen worden ingevoerd en afgewerkt.

De laatste versie hield namelijk met name in:

…scrollen… en scrollen… en scrollen … en scroollen… en scrollen … en nog eens scrollen

In de update van vandaag hebben we voor iPhone gebruikers de nieuwe manier geintroduceerd hoe je sneller en eenvoudiger sets kunt aanmaken, bewerken (ook achteraf) en kunt afwerken tijdens het trainen.

Nieuwe invoer FS app iphone

Heb je nog verzoeken of wensen?

Laat het via de app weten onder het kopje: vertel ons wat er beter kan

Over Ozgur Yasar

Ozgur is oprichter en eigenaar van FITsociety. Met een achtergrond bij Marktplaats, eBay, Microsoft en Monsterboard wil hij vraag en aanbod in de fitness markt dichter bij elkaar brengen.

Plaats een reactie