Win deze zomer een gratis bikini fitness fotoshoot twv 200 euro!

Bikini fitness atlete en altijd al mooie foto’s op het strand willen maken? Hier is je kans. Fitsociety geeft in samenwerking met Kenneth Fotografie twee gratis fotoshoots weg!

Bikini fitness fotoshoot

Bikini fitness is enorm gestegen in populariteit de laatste jaren. Steeds meer vrouwen trekken de sportschool in met het bikini fitness figuur als doelstelling. Niet alleen afvallen dus, maar ook zorgen voor spiermassa op ‘de juiste’ plaatsen.

Daar is meestal hard en lang werk voor nodig en grote toewijding getuige de vele verhalen van bikini fitness atleten die wij hier gedeeld hebben. Als je hier zo lang en hard voor gewerkt hebt dan wil je het resultaat zo mooi mogelijk vast leggen. Er is natuurlijk maar één plek waar een bikini fitness atlete het beste tot haar recht komt. Nee, dat is niet het podium, maar het strand.

Bikini fitness fotoshoot

Met het prachtige weer deze zomer heb ik dan ook al de nodige shoots op het strand gedaan. Hieronder kan je een aantal voorbeelden zien van foto’s die ik de afgelopen maanden op het strand heb geschoten. Deze maand staat er nog zo’n shoot gepland voor tientallen leden van een bodybuildbond.

Maar ook als je niet deelneemt aan wedstrijden kan je blij zijn met de resultaten die je hebt behaald. Mocht je ook zulke mooie foto’s op het strand willen hebben dan is hier de perfecte gelegenheid. Samen met Fitsociety bied ik twee gratis beach photoshoots aan voor onze lezers. Ben je zelf iemand die na hard werk graag zulke mooie plaatjes aan het water wilt schieten, of heb je een vriendin die zo’n shoot zou verdienen? Meld jezelf dan aan of laat je vriendin zich aanmelden.

Datum en locatie

De datum voor de shoot is in overleg, hoewel het wel nog deze zomer zal plaatsvinden. Behalve dat je misschien nog een paar dagen/weken extra goed wilt voorbereiden, zijn we natuurlijk ook afhankelijk van het weer.

Als locatie heb ik daarom niet voor een strand aan de kust gekozen, maar voor natuurgebied ’t Twiske bij Landsmeer. Aan het strand heb je te maken met meer aanwezigen die zo’n shoot altijd erg interessant vinden. De watertemperatuur is behoorlijk laag en het kan flink waaien. Ook ben ik nog weken zand uit mijn apparatuur aan het verwijderen na een bezoek aan de kust.

Mijn laatste twee bikini beach shoots deed ik daarom bij een natuurgebied met meertjes en stranden. Warm water, weinig wind, weinig toeschouwers en veel minder zand. Erg prettig schieten dus.

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan via een mail aan kenneth@kenneth-fotografie.nl en volg Kenneth Fotografie op Insta en/of facebook. Uit de aanmeldingen zullen twee winnaars gekozen worden.

Jouw verhaal en foto’s uit de shoot zullen dan na de shoot delen op Fitsociety.nl.

 

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is gediplomeerd fitness trainer en hoofdredacteur van FITsociety. Hij schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

2 reacties

 1. Mandy

  Samen met m’n lieve vriendinnetje Brenda. Wij zouden dit al eerder toen maar door privé omstandigheden is dit er niet van gekomen. Nu voelt ze zich beter dan ook dus let’s do this ♥️

  • Kenneth Nwosu

   Hoi Mandy,

   Ik hou je op de hoogte van de uitslag!

   mvgr,
   Kenneth

Plaats een reactie