Win een gratis fitness fotoshoot met Kenneth Fotografie!

Altijd al eens een fitness fotoshoot willen doen? Dit is je kans om deze ervaring gratis op te doen. Kenneth fotografie biedt in totaal drie gratis shoots aan. 

Fitness fotoshoot

weken, maanden, jaren van afzien in de gym en letten op je voeding. Alles voor dat droomfysiek. Als je zoveel tijd en energie steekt in je lichaam dan wil je het resultaat ook recht doen door dit mooi vast te leggen. Een professionele shoot is natuurlijk heel anders dan een selfie in de kleedkamer van de sportschool. De drempel kan soms echter hoog liggen. Poseren voor een fotograaf kan natuurlijk spannend zijn wanneer je daar geen ervaring mee hebt. Als het om fitness fotografie gaat, kunnen daar wat extra zorgen bij komen.

“Is mijn shape wel al goed genoeg?”,

“Snapt de fotograaf wat belangrijk is voor een fitness fan?”,

“Wordt ik gek aangekeken als ik dumbells meeneem om voor een spierpomp te zorgen?”

Als fitness fotograaf is het zorgen dat mijn modellen zo gespierd en droog mogelijk overkomen core business, letterijk en figuurlijk. Dat betekent dat ik beschik over locaties die hier op gericht zijn. Een studio in een crossfitbox en vaste afspraken met gyms waar ik terecht kan na sluiting. Geen zorgen over de middelen om op te pompen dus. Fototechnisch betekent dit dat alle belichtingen gericht is op het optimaliseren van je fysiek. Bovendien ben ik gewend dat mensen voor het eerst een professionele shoot doen en ben ik dus gewend te helpen met het poseren. Ik krijg dan achteraf ook vaak te horen dat het veel minder spannend en leuker was dan verwacht.

Of je fysiek klaar is voor een fitness fotoshoot is natuurlijk subjectief. In mijn ervaring zijn (potentiële) klanten veel vaker te kritisch in deze zelfbeoordeling dan niet kritisch genoeg.

Gratis fotoshoot man, vrouw en koppel

Met deze actie heb je dan ook eigenlijk geen excuus meer om het niet eens te proberen. In samenwerking met Fitsociety bied ik in totaal drie gratis fotoshoots aan; voor een man, vrouw en koppel.

Om hiervoor in aanmerking te komen hoef je alleen:

  • De facebookpagina ‘fitsociety’ te liken (als je dat niet al gedaan hebt)
  • De facebookpagina ‘kenneth fotografie’ te liken
  • Een bericht te sturen via de facebook pagina ‘kenneth fotografie’. In dat bericht hoor ik graag een korte achtergrond over je aanmelding. Wat is jouw fitness beleving en waarom zou je graag deze shoot doen?
  • Beschikbare foto’s in je profiel en anders meeleveren

Behalve dat je de gratis shoot krijgt zouden wij namelijk graag het resultaat en jouw verhaal delen op Fitsociety.nl

Meld je dus snel aan of deel dit bericht met iemand waarvan je denkt dat die een gratis shoot verdient.

Meer voorbeelden van mijn werk vind je op kenneth-fotografie.nl

 

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is gediplomeerd fitness trainer en hoofdredacteur van FITsociety. Hij schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie