Coach Login

Conquer - -

1/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 14,90 BESTEL

Iforce Conquer is de pre-workout op de markt. Dit supplement is uiterst zorgvuldig samengesteld door echte kenners en wetenschappers. Zij kunnen er samen met jou voor zorgen dat je super hard kan knallen tijdens je training. Tijdens je workout heb je meer kracht, meer energie, een ontzettende pomp. En natuurlijk een ongelofelijke spiergroei, omdat je tijdens je training je grenzen heel goed kan opzoeken

De verscheidene kenmerken 

 • Een ontzettende spierpomp
 • Een super focus
 • Een energie rush
 • Extreem veel kracht
 • Een onverwinnelijk gevoel
 • Je lichaam neemt meer zuurstof op
 • Je lichaam kan je afval stoffen beter afvoeren
 • Je kan de meer sets doen door de extra uithoudingsvermogen

De samenstelling van iForce Conquer

Welke ingrediënten zorgen er nou precies in Conquer voor dat jij je als een beest kan gedragen tijdens workout.

Ten eerste bevat Conquer Agmatine Sulfaat. Een van de bekendste trainingssupplementen ingrediënten. De agmatine zorg voor een heerlijke pomp waardoor er meer bloed door je spieren kan stromen en er dus meer stoffen kunnen worden aangevoerd en afgevoerd. Tevens stimuleert agmatine de aanmaak van Nitric Oxide wat zal resulteren in meer vetvebranding en meer spieropbouw om een groot verhaal kort te houden.

Ten tweede bevat Conquer ook Creatinol-O-Phosphate (COP), dit hebben de kenners toegevoegd omdat zij zelf ook vrij ervaren zijn met topsport. Zij weten dat het soms af en toe best lastig is om alles maar dan ook alles uit je training te halen. Om letterlijke en figuurlijk tot het einde te gaan. Om maar die ultieme spiermassa opbouw te realiseren. Creatinol-O-Phosphate (COP) zorgt ervoor dat je die grenzen beter kan opzoeken en ook kan verbreken ideaal dus om voor je training te consumeren.

Tevens bevat Conquer L-Norvaline deze zorgen dat je net zoals hierboven genoemd meer Nitric Oxide aanmaakt en dat deze waarde van Nitric Oxide ook hoog blijven in je lichaam. Voor de ontzettend effectieve pomp, die ook nog een heerlijk aanvoelt.

Creatine Monohydrate, de zuiverste creatine op de markt verkrijgbaar. De wel bekende werking van creatine, door creatine. Zul je op den duur meer uithoudingsvermogen en kracht hebben. Tevens zul je ook grote spieren krijgen door de toename van vocht in je spieren. Een tip blijf zeker genoeg drinken gedurende dag. Dat is al belangrijk maar wanneer je creatine neemt is dat ook vrij essentieel.

L-Taurine kan je fysieke en geestelijke uitputting tegen gaan. Omdat taurine de glucose aanmaak stimuleert kan deze brandstof voor je hersenen meer werk verrichten en zul je je ook energieke voelen. Ook zorgt Taurine ervoor dat de afbraak van melkzuur wordt gestimuleerd. Waardoor je net die extra herhalingen kan doorzetten.

Last but not least de matrix die jou ongelofelijke training mogelijk maakt: De Energy & Adrenaline Release Matrix. De perfecte mening van geniale ingrediënten. Hier allemaal even voor je opgenoemd: Acacia Rigidula, Caffeine, Citrus aurantium, Green Tea, N-Methyl-B-Methylphenylethylamine, R-Beta-Methylphenylethylamine en Phenylethylamine. Deze combinatie van stimulerende ingrediënten zorgen ervoor dat je meer resultaten zult boeken in de toekomst en deze ook nog eens op kortere termijn dan wanneer je zonder zou trainen.

1 reviews

1/10 sterren
 1. Erik

  1/10 sterren

  Toch wel erg benieuwd naar deze pre-workout.

  Heeft iemand ervaring met Conquer?

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering