Coach Login

Hemavol Plasma Volumizer - - Citrulline

7/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 29,50 BESTEL

Ben jij een toegewijde sporter, dan is Hemavol Plasma Volumizer. Hemavol Plasma Volumizer brengt een verandering aan tot je spieren, met dit supplement kun jij flink hard groeien en ontzettend harde spieren krijgen. Wij bevel je aan om dit product niet vaker dan 4 maal in de week in je op te nemen. Hemavol Plasma Volumizer is ontwikkeld door iForce Nutrition.

Kenmerken van Hemavol

 • Ongelofelijke en lange spierpomps!
 • Optimaal herstel
 • Extra energie
 • Stimuleert het proces van het transporteren van bouwstoffen naar je spieren
 • Betere resultaten
 • Stimuleert GH-, LH en IGF-1
 • Ontzettend veel kracht in de spieren
 • Stimuleert de insuline reactie
 • Stimulerende Nitric Oxide synthese
 • Vetverbranding
 • Meer power en je kunt het langer volhouden
 • Mentale concentratie en focus

Samenstelling van Hemavol

Agamatine Sulfate – Een ingrediënt met veel voordelen. Het produceert  LH en IGF-1 aan, tevens stimuleert het het proces van het aanmaken van Nitric Oxide. Ook zorgt het voor een verhoogd peil qua Growth Hormone. Door dit alles worden veel positieve processen op scherp gezet. De processen die verantwoordelijk zijn voor het opbouwen van spiermassa en het verbranden van vet. En als kers op de tart zorgt het ook voor een enorm langdurende pomp.

Citrulline Malate – Hierdoor worden de ammoniumen in je lichaam sneller afgevoerd. Tevens zorgt het voor minder melkzuur in je lichaam. Citrulline Malate zorgt voor verbetering van je prestaties en geeft je meer spiergroei. Door Citrulline Malate in te nemen kan het ATP-spierenergie toenemen met 34%.

Citrulline Malate verhoogd het proces van het maken van Nitric Oxide, dit is goed want Nitric Oxide heeft goede voordelen op je resultaten en spiermassa. Het helpt bij de spieropbouw, vetverbranding en prestaties.

Glycerol Monosterate – Verhoogt de opname van bouwstoffen in je spieren. Ondersteunt de vochtverdeling in je spieren. Waardoor deze spieren veel groter en massiever worden.

Norvaline – Gaat de werking van  ongewenste enzym arginase tegen. L-Norvaline kan een groot verschil opleveren in Nitric Oxide levels wat eventueel kan oplopen tot wel ongeveer 55% (bron:American Journal of Heart and Circulatory Physiology). Dit komt doordat Norvaline beter  wat betreft spiergroei, pomp en resultaten. Dit heeft als voornaamste bedoeling het tegen gaan van de afbraak van Argenine.

L-Alpha-Glycerylphosphorylcholine – Je spieren zullen beter functioneren door transport van het prikkel proces tussen je spieren verbeterd wordt hierdoor. Rutacaerpine stimuleert het Nitric Oxide proces en neemt verantwoordelijk voor het verminderen van bloedvat vernauwing. Tevens heeft Alpha GPC een goed effect op je hersenen.

Epimedium (20%) – Stimuleert het herstel na intense inspanning. Zorg voor een betere bloed toevoer naar de beschadigde spieren.

Vitamin B12 – Geeft een positief effect op je concentratie en geheugen. Tevens geeft vitamine B12 je meer power.

Probeer Hemavol! En ervaar waarom wij dit het fijnste pre-workout noemen!

1 reviews

7/10 sterren
 1. Mike

  7/10 sterren

  De naam zegt het eigenlijk al: hemavol, ik liep helemaal vol door dit supplement. Ongekende pumps in mijn spieren en niet normaal zwaar trainen. Op een gegeven moment voelden mijn biceps alsof ze elk moment konden exploderen. Ook goede gains qua kracht en gewicht gepakt met dit supplement overigens.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering