COACH LOGIN

De best verkochte testosteronbooster was tot nu toe D-Aspartic Acid. Intimidate, de 99% Pure N-Methyl-D-Aspartic Acid is 10.000% effectiever. Dit betekent dat dit het beste bodybuilding supplement op de markt is! Het is het perfecte middel voor spiergroei en krachtvermeerdering.

Deze Pure NMDA is 99,9% puur. Met dit middel wordt de testosteronspiegel onwijs opgekrikt! Spieren zullen meer reageren op trainen wanneer er meer testosteron in het lichaam aanwezig is. Intimidate is het beste product om de testosteronspiegel in het lichaam gigantisch te verhogen! Het resultaat is keiharde, enorme spiermassa!

Intimidate!

 • Razendsnelle, unieke testosteron verhoging!
 • Beste testosteronproduct op de markt!
 • Verhoogt het IGF-1 en IGF-2!
 • Leidt tot een hard gespierd lichaam.
 • Verhoogt de vasculariteit.
 • Verbetert slaap.
 • Vetverbranding zal worden verbeterd.
 • Meer trainingsagressie.
 • Stijging van het libido.
 • Alfa-male gevoel.
 • Slechts 1 capsule per dag nodig.

De werking

Dit supplement verhoogt het IGF-1 en IGF-2. Binnen een paar dagen gebruik zijn de effecten al duidelijk merkbaar. Het lichaam zal overstappen naar een anabolische modus. Dit betekent dat de spiermassa enorm zal toenemen en de kracht en pomp zullen stijgen. De spiermassa die gekweekt wordt zal weinig vet bevatten.

Tevens zult u een beter algemeen gevoel krijgen over uw lichaam. U zult u lekker in uw vel en heel fit voelen. De NMDA-geactiveerde receptoren verhogen het aantal hormonen die dit ‘feel good’ effect afgeven.

Intimidate verhoogt ook het libido. Dit is het effect van de stijgende testosteron. De seksuele drive wordt stevig aangewakkerd.

Bovendien zal uw slaap worden verbeterd. Slaap is belangrijk omdat tijdens de slaap het lichaam herstelt en groeit. Meer en betere slaap leidt dus tot een fitter lichaam, met meer keiharde spieren.

Intimidate bevat 99,9% Pure NMDA. Dit betekent dat het Hypotylamus gestimuleert wordt, waardoor er meer testosteron en groeihormoon loskomt: IGF-1 en IGF-2. D-Aspartic Acid doet hetzelfde. Dit middel verhoogt het testosteron met 42%. Dit lijkt veel. Intimidate werkt 10.000% beter! Het is makkelijker opneembaar in het lichaam, waardoor de testosteronproductie enorm zal toenemen. Het veroorzaakt een hormonale explosie in het lichaam en binnen enkele dagen is het effect al te merken: meer spiermassa!

2 reviews

6/10 sterren
 1. Jack op zegt:

  Ik heb hier ook twee potjes van besteld, aangezien er een indroductieaanbieding was met 50% korting. Heb uiteraard eerst wat reviews gelezen, en heb er toch voor gekozen het te proberen.

  Ik zit er nu anderhalve week aan ongeveer, en kan met zekerheid zeggen dat ik dieper slaap en VEEL meer REMslaap heb dan dat ik zonder die pillen heb. Droom elke nacht gigantisch, of ik onthoud het gewoon beter dan dat ik normaal doe

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Michael op zegt:

  Wat een bizarre dromen van Intimidate. Ik sliep er wel een stuk beter door, maar de dromen werden steeds waziger.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering