Coach Login

Testosteron is een van de belangrijkste middelen in de bodybuilding wereld. Spiermassa, meer kracht, minder vet, hoger libido… Allemaal zaken waar bodybuilders veel waarde aan hechten. Het perfecte middel om dit te bereiken is testosteron.

Tropinol is een testosteron-Bodybuilding supplement. Het is het beste testosteron-supplement dat op het moment te verkrijgen is. Het kan je testosteron gehalte een stuk meer verhogen dan andere supplementen; vergelijkbare producten  verhogen testosteron vaak met maar 42%. Tropinol kan spiermassa enorm laten toenemen door gebruik te maken van de nieuwste en beste ingrediënten.

De resultaten van Tropinol zijn zeer heftig. Allereerst is er de explosieve toename van spiermassa. Ook wordt de gebruiker sterker en wordt het libido verhoogd. Deze effecten zullen bij gebruik al snel optreden. Gemiddeld bodybuilder kan een toename van spiermassa van wel 3 tot 4,5 kg verwachten. Ook het libido zal uitzonderlijk toenemen.

Werking

 • Bulbine Natalensis verhoogt testosteron met 347%!
 • Ongekende toename in spiermassa
 • Enorme toename van kracht
 • Verlaagt oesterogeen met 35%!
 • 100% veilig in gebruik
 • Geen illegale bestanddelen, compleet legaal!
 • Basella Alba verhoogt testosteron met 80% na 15 dagen!
 • Keiharde vetvrije spieren
 • Onvoorstelbaar snel spierherstel

Samenstelling

Bulbine Natalensis(ProLensis TM) laat je spieren ontploffen!
Bulbine Natalensis(ProLensis TM) is het belangrijkste ingrediënt van Tropinol. Het is aangetoond dat het testosteron  verhoogd met wel 347%! Het is een zuiver en natuurlijk ingrediënt, en zeer veilig in gebruik. Het is een geweldig krachtig bodybuilding middel en het zal je spieren laten ontploffen! Dit middel verhoogt niet alleen je testosteron gehalte, maar het verlaagt ook oestrogeen met wel 35%. Dit is een van de unieke eigenschappen van Bulbine Natalensis(Prolensis TM). Het zorgt ook voor spiermassa met een zeer hoge kwaliteit, iets waar vaak andere testosteronboosters niet in slagen. Bulbine Natalensis creëert een ideale situatie voor spiergroei.

Basella Alba geeft nog een extra boost!
Basella Alba is het tweede ingrediënt van Tropinol. Hiervan is aangetoond dat het testosteron met maar liefst 80% verhoogd. Ook stimuleert het de seksuele functie van mannen, omdat het de cellen aanspoort lichaamseigen testosteron aan te maken. Dit zorgt voor een nog makkelijkere spiergroei. Het bevat vitamine D3. Deze vitamine zorgt, volgens een recent onderzoek van de Graz universiteit in Oostenrijk, voor een hogere testosteronspiegel . De meerderheid van de westerse bevolking heeft een tekort aan vitamine D. Het innemen van deze vitamine is een gemakkelijke wijze waarop westerse mannen hun testosteronspiegel kunnen verhogen, waardoor spiergroei gemakkelijker en sneller wordt.

Methyltheobromine maakt je fit.
Ten slotte is er Methyltheobromine. Dit middel zorgt voor een sterke energieboost, en maakt trainingen makkelijker. Het libido neemt al toe in de eerste week van het gebruik, en ook spierherstel verloopt sneller. Vanaf week twee valt de groei van spiermassa al echt op en je ziet dat je begint te groeien. De spieren ontwikkelen zich snel en zijn van hoge kwaliteit. Ze voelen hard aan. In de derde week voel je je onoverwinnelijk. Het is overduidelijk dat je al enorm gegroeid bent. Ook je libido is danig toegenomen. Vanaf week vier ben je niet te stoppen en zijn je spieren groot en keihard. Je lichaam is aan een stuk door bezig met het kweken van spiermassa.

Aanbevolen gebruik
Neem voor optimale resultaten 1 capsule ’s ochtends en 1 capsule 45 minuten voor de training.
Op rustdagen 1 capsule ’s ochtends en 1 capsule 6-8 uur later.

2 reviews

5/10 sterren
 1. Jack

  6/10 sterren

  Concentratie en focus werden beter. En de libido. 🙂

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Steven

  5/10 sterren

  Zoals met veel testosteron boosters was ik erg sceptisch. Ik heb dan ook weinig gemerkt van Tropinol. Jammer, want op zich heeft iForce een goede naam en maken ze goede supplementen, maar deze is daar een uitzondering op.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering