30 dagen billen challenge

Met de 30 Dagen Billen Challenge willen we jou uitdagen om te werken aan strakke, sterkere billen. Met elke dag een nieuwe oefening die je gewoon thuis kunt doen, voor 30 dagen lang!

30 Dagen Billen Challenge

Strakke billen krijgen is de wens van veel vrouwen. Ook al is het niet jouw doel op strak in een bikini over het strand te lopen: werken aan je billen is altijd aan te raden. Deze belangrijke spieren zorgen namelijk voor een sterk lichaam en geven veel stabiliteit aan met name je heupen en rug. Hier komt dan ook het idee van de challenge vandaan, iedereen kan namelijk wel wat meer doen voor zijn bilspieren. Doe jij mee?

De belangstelling is enorm, er zijn sinds de bekendmaking op de Smartass website 2 dagen geleden al ruim 800 aanmeldingen. Gelukkig zijn geĂ¯nteresseerde scherp, ze vragen zich namelijk af waarin deze challenge zich onderscheidt van de andere challenges voor bil- en buikspieren die op internet te vinden zijn.

Waar wij met Smartass voor staan is: resultaat bereiken. En dat doe je door effectief te trainen en te zorgen dat de bilspieroefeningen die je doet veilig zijn. Dit is waar het nogal eens ontbreekt bij diverse challenges, vaak worden er namelijk oefeningen voorgeschreven die erg belastend zijn voor rugspieren en nekspieren. Bovendien bestaan er challenges waarbij maar met Ă©Ă©n oefening wordt getraind, wat een veel te lage trainingsprikkel geeft.

Binnen de 30 Dagen Billen Challenge hebben we gekozen voor de beste oefeningen die je kunt uitvoeren zonder materiaal. Er is veel variatie zodat je billen telkens een nieuwe trainingsprikkel krijgen en we doen alleen oefeningen die weinig risico vormen voor blessures.

Het belangrijkste verschil is echter dat we ook tips en adviezen geven over een gezonde lifestyle en voedingspatroon. Voor het verkrijgen van strakke billen dien je namelijk niet alleen oefeningen te doen en je spieren te versterken, maar ook vetmassa te verliezen. Dit laatste realiseer je vooral door je voeding aan te passen en hiermee helpen we je dus ook.

Kortom: we hopen dat we een leuke en resultaatgerichte 30 dagen tegemoet gaan!

Hoe gaan we te werk?

Op de Smartass Facebook pagina verschijnt elke dag om 7 uur een nieuwe oefening met instructies en foto. Deze voer je die dag uit waarna je de volgende ochtend een nieuwe oefening krijgt.

dag1-billen-challenge

Bij de oefeningen zal je regelmatig advies krijgen over je voedingspatroon, lifestyle of gedrag. We helpen je hiermee ook te kijken naar waarom je dingen op een bepaalde manier doet en wat voor resultaat je dat oplevert.

Het zijn dus niet alleen dat je binnen de 30 dagen resultaat zult zien, maar we willen ook dat je na de challenge op een andere manier te werk zult gaan

Wat voor resultaat kan ik verwachten?

In 30 dagen zal je geen gigantische transformatie doormaken wat betreft je fysiek. We willen graag realistisch zijn en doen daarom geen loze beloftes. Ronde billen als Kim Kardashian krijgen of twee kledingmaten afvallen is nou eenmaal niet mogelijk in 30 dagen.

Je kunt gelukkig wel een stuk strakkere, sterkere billen krijgen, zeker wanneer je de adviezen opvolgt omtrent je lifestyle en voeding. Ook wat betreft zelfbeeld, eetpatroon en vetverlies kun je mooie stappen maken wanneer je de hele challenge voltooit. We gaan je helpen met het uitbreiden van je kennis over oefeningen die je thuis kunt doen zodat je ook op lange termijn mooie resultaten zult zien!

Sommige oefeningen zullen verlangen dat je buiten je comfort zonde dient te treden. Hiermee zal je niet alleen de meeste resultaten bereiken, het helpt je tevens te groeien als persoon. Wat we je vooral willen aanraden is plezier te hebben met het volbrengen van de challenge, want met dingen die je leuk vindt om te doen bereik je het meest Ă©n dit houdt je het beste vol!

We hopen dat je zin hebt om aan de slag te gaan en samen met ons 30 dagen de discipline kunt opbrengen. Vergeet niet om de Facebook pagina van Smartass te liken zodat je morgenvroeg, 2 juni 2014, direct kunt starten!

1 reactie

  1. anita

    Hallo,

    Ik wil graag de smartass uitdaging nu in november 2015 doen. Kunt u de oefeningen per mail opsturen? Alvast bedankt voor uw moeite.
    gr. Anita

Plaats een reactie