Coach Login

Creatine Powder - -

6/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie

De kern van een effective workout is je spieren van voldoende energie te voorzien. De energie in je lichaam wordt geleverd door de afbraak van het stofje ATP (adenosine trifosfaat). Het menselijk lichaam is in staat om slechts een kleine hoeveelheid van deze stof op te slaan, en bij intensieve inspanning wordt dit in enkele seconden afgebroken. Om ATP te produceren tijdens de workout, wordt onder andere je lichaamseigen stof creatine afgebroken. Het is dus van belang om een voldoende hoeveelheid creatine in te nemen om de energietoevoer constant te houden.

Creatine Powder – M Double You

M Double You Creatine bestaat geheel uit pure creatine van de hoogste kwaliteit. De creatine is afkomstig van DSM, een gerenommeerde multinational. Dit biedt je zekerheid dat ons product van constante kwaliteit is. Omdat de creatine identiek is aan je lichaamseigen creatine, wordt het snel en efficient opgenomen, en zul je direct verschil merken.

Geschikt voor elke sporter?

Jazeker! Creatine levert je spieren energie die gebruikt kan worden voor elke activiteit, van duurlopen tot explosieve workouts. Hierdoor is creatine het optimale supplement voor iedereen die het maximale uit het sporten wil halen.

Aangezien creatine een basis-supplement is, valt het perfect te combineren met verscheidene andere supplementen. Het gebruik van creatine in combinatie met HMB is erg populair bij krachtsporters en bodybuilders, omdat deze twee supplementen samen een synergistische werking hebben. Dit houdt in dat het effect van deze combinatie groter is dan de som van de effecten bij apart gebruik.

Ook is het belangrijk om je spieren van voldoende eiwitten te voorzien. M Double You Creatine levert extra energie voor je spieren, maar fungeert niet als bouwstof.

Houdt hier rekening mee voor een optimale werking.

Dosering

Duursporters: Houdt de eerste 10 tot 12 dagen 2 maal per dag 5 gram aan, en verdeeld over de dag. Daarna 1 maal per dag 5 gram, op een vast tijdstip.

Krachtsporters: Houdt de eerste 4 tot 6 dagen 3 maal per dag 5 gram aan, verdeeld over de dag. Daarna 1 maal per dag 5 gram, op een vast tijdstip.

Een maatschep creatine is 5 gram. Los 5 poeder op in 100ml vruchtensap/dextrose. Neem het in op een lege maag, en ook tijdens rustdagen. Las na 4-6 weken gebruik een pauze in van ten minste 6 weken.

1 reviews

6/10 sterren
 1. Marcus

  6/10 sterren

  Gewoon de best! Creatine Powder van M Double You. Na al die andere producten getest te hebben ben ik toch tot de conclusie gekomen dat de monohydraat het beste werkt. Voor mij dan.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering