Micellar Casein Perfection

12.90

Voordelen Micellar Casein Perfection

+ Samenstelling erg goed, hoog in proteine
+ Extreem weinig vet
+ Smaak
+ Prijs

Nadelen Micellar Casein Perfection

– Geen

Wat vind jij van Micellar Casein Perfection van  Body en Fitshop? Laat het hieronder weten met jouw review:

Verkoop door Body en Fit

Beschrijving

Na onze review van de Whey Perfection wilden we onze blik werpen op de Micellar Casein Perfection, het caseine supplement van het huismerk van Body en Fitshop.

Wat is caseine precies?

Voor de bezoekers die niet bekend zijn met het product caseine, een simpele uitleg: caseine eiwit wordt in tegenstelling tot whey eiwit in een minder hoog tempo opgenomen door het lichaam, waardoor het structureler en stabieler aminozuren kan afgeven aan het lichaam. Dit kan tot wel 9 uur duren, waardoor het vaak als supplement gebruikt wordt voor het slapen gaan. Het lichaam beschikt dan op een moment van rust, namelijk slaap, over een lange periode van voldoende bouwstoffen om de spieren op te bouwen en te herstellen.

Micellar Casein Perfection review

Body en Fitshop heeft al enige tijd hun Micellar Casein Perfection op de markt en dit is een van de bestsellers. Regelmatig komen de aanbiedingen voorbij en dit duidt op een goede aansluiting aan de behoeften van de markt. Dit is ook niet onlogisch, aangezien Body en Fit met dit product een goed supplement op de markt heeft gezet. De shake heeft namelijk een erg goede samenstelling en bevat per 100 gram maar liefst 82 gram eiwit. Dit is erg hoog, zeker in vergelijking met andere caseine supplementen. Omdat het een supplement is dat voornamelijk hoog in eiwit dient te zijn, zie je dat Body en Fit er goed in is geslaagd om het vetgehalte laag te houden, slechts 2 gram per 100 gram. Daarnaast heeft het supplement slechts 6,5 gram koolhydraten.

Prima voor sporters in de bulk of cut fase.

Smaak Micellar Casein perfection

De smaak van de Micellar Casein Perfection is gewoonweg goed. De shake mengt zich goed met water en smaakt vol en is gewoon lekker. Wij hadden de vanilla smaak van Body en Fit, maar de Micellar Casein Perfection is ook te verkrijgen in:

Vanilla
Strawberry
Banaan
Coconut Ice
Chocolate Cookie
Cookies en Cream
Chocolate

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Micellar Casein Perfection” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *