Coach Login

Vrijwel nog onbekend in Nederland maar razend populair in Amerika is de Beef Jerky, een tussendoortje van gedroogd rundvlees. De Beef Jerky is gemaakt van rundvlees en wordt gedroogd in stukjes, vaak nog gekruid en verkocht bij diverse winkels en zelfs bij benzinepompen. Het is qua macronutrienten een zeer verantwoorde snack aangezien het bijna geen vet bevat en vrij veel eiwitten bevat vanwege het rundvlees. Daarnaast is de Beef Jerky vrij lang houdbaar en kan het tot wel 6 maanden bewaard blijven, zonder dat je het in de koelkast hoeft te bewaren.  De Beef Jerky’s zitten boordevol eiwitten en is een hele goede snack voor fanatieke sporters. Je kunt ze ook heel simpel meenemen onderweg, zodat je niet zo snel zal vergrijpen aan ongezonde snacks.

Beef Jerky goedkoop kopen?

Beef Jerky is gedroogd rundvlees en is heel lekker gekruid. Je kan via Fitsociety heel simpel kijken waar je Beef Jerky het goedkoopst en het best kunt bestellen. De vergelijker van Fitsociety geeft de verschillende webshops aan waar je de Beef Jerky kunt bestellen. De prijzen zijn er ook direct aan toegevoegd om te zien welke webshop de Beef Jerky het goedkoopst aanbiedt.

Beef Jerky van Muscle Meat

De goedkope Beef Jerky van Muscle Meat is lekker en bevat een goede samenstelling. De Beef Jerky van Muscle Meat bevat veel eiwitten, maar is laag in Koolhydraten en vetten.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering