Coach Login

Assault Nieuwe Formule - -

Body & Fit € 29,90 BESTEL
PerfectBody € 34,90 BESTEL
Bodystore € 49,90 BESTEL
XXL Nutrition € 32,90 BESTEL

Assault is dé nummer één in de VS, het is van alle Pre-workouts die je kan krijgen de aller krachtigste. 

Het is de meest complete pre workout die je kan krijgen.  Assault’s “5-stage delivery system”  zorgt voor meer kracht, meer uithoudingsvermogen, meer mentale focus, energie en meer groei van je spierweefsel. Zorg dat jij het beste hebt en zorg voor een gecontroleerde workout en de beste pre workout!

Assault Pre-Workout

 • Nieuwe ingrediënt: PURENERGY™
 • Meer uithoudingsvermogen
 • 100% vetvrije spiermassa
 • Verlies meer lichaamsvet
 • Krachtiger spieren
 • #1 Professional Pre-Workout
 • “ATP amplifier” de ultieme lactaat buffer
 • Geweldige spierpomps
 • “ION-3” gepatenteerde Nitrate technologie
 • Vermindering van vetpercentage
 • Nieuwe ingrediënt: PURENERGY™
 • Assault’s “5-stage delivery system” 

Assault Ingrediënten

CarnoSyn® Beta-Alanine –  helpt je om door te gaan op het punt dat je normaal zou stoppen. Het helpt je vol door te gaan tot de laatste set en herhaling. Het geeft je gewoonweg meer kracht in de spieren en zorgt ervoor dat je spieren ook nog eens langer door kunnen.  Carnosyn Beta Alanine, een betere alternatief is er niet!

Hawthorne Berry and Beet Root – de beste manier om natuurlijk je NO gehalte te verbeteren. Beet Root helpt om je beter te laten presteren met je eigen spieren op een natuurlijke manier. Er zit veel nitrate in dit artikel. En het mooie hiervan is dat het direct uit de natuur komt. Nitrate is een stof die wordt gevormd wanneer NO zichzelf tot nitrate omvormd. Normaliter doet je lichaam dit door arginine en citrulline, maar door dit product kan het heel anders. Je hebt gewoonweg meer kwaliteit in huis met dit product vergeleken met andere producten.

Wanneer je meer nitrate in je lichaam hebt, verbruik je minder ATP voor de zelfde inspanning. Daarom geeft het een groot voordeel als je aan het sporten bent.

Creatine Nitrate – om even een verschil aan te geven tussen Creatine Nitrate en andere Creatines, is dat dit product veel sneller werkt. Eigenlijk al gelijk wanneer je het in je lichaam krijgt. Het geeft je ontzettend veel kracht, meer kracht dan dat je normaal zou hebben. Je pakt er ook nog eens lekker spierpomps door mee, omdat de cobinatie van creatine en nitrate hiervoor zorgen. Hier door kun je optimaal presteren.

Creatine Nitrate zorgt voor de essentiële voedingstoffen op het moment dat je spieren ontzettend uitgeput zijn. Het zorgt ook voor je spieren door meer zuurstof, waardoor je weer meer kracht, groei en pomps hebt.

Wat zorgt er voor dat Creatine Nitrate zo goed is? Zoals hierboven vertelt wordt werkt Creatine Nitrate totaal verschillend dan andere standaard gebruikte creatines. Via slechts 1 tussenstap wordt Nitrate in je lichaam omgezet tot pure Stikstofmonoxide ook wel Nitric Oxide (Nitrate – Nitrite – NO). Met Creatine Nitrate worden kracht, groei en pomps meteen en op een natuurlijke wijze versterkt.

Arginine Nitrate – massieve ” Muscle Growth” Pumps. De vorm van Argine die het sterkst en het best opneembaar is, is Arginine Nitrate. Arginine is een precursor van NO. Het is een simpele verbinding die voor het groeien van spieren en het verbranden van vet zorgt. Het maakt ook het immuunsysteem veel bete. NO (Nitric Oxide) heeft een erg grote en goede invloed op spiergroei en prestaties. In studies is aangetoond dat Arginine Nitrate voor meer spiergroei zorgt.

BCAA Nitrate – bcaa’s zijn de meest essentiële aminozuren voor je spieren. De aminozuren zorgen voor snel herstel en zorgen er voor dat al tijdens de training spieren opbouwen. BCAA Nitrate werkt in combinatie met nitrate nog gemakkelijker en beter.

Glycine – onmisbaar in het maken van eiwitpeptides en spierglycogeen. Ook is het belangrijk in het maken van ATP spierenergie.

D-ribose – Zwaarder en beter trainen kan met ribose. Ribose en Glycine zijn belangrijk bij het vormen van ATP.

Cinnulin PF – zorgt er voor dat je spieren meer voedzame stoffen op kunnen nemen! Kaneelextract overspoelt spieren letterlijk met groei/voedingsstoffen voor de beste prestaties en de meeste groei.

PURENERGY™ – energie en focus die acht keer zo lang duurt en veel intensiever is. Je hoeft niet bang te zijn voor de zeer gevreesde “crash”. PURENERGY™(wat beschermt wordt door een patent) neemt de positieve bijwerkingen van cafeïne en pTeroPure pterostilbene samen. PURENERGY™ creëert op deze manier een betere en veilige weg naar sterkere energie en meer focus.

Potassium, Magnesium, Phosphate and Sodium – deze elektrolyten behouden en repareren de beste balans van vocht in de spieren.

Coconut water – een geweldige vrucht uit de natuur. Coconut water bevat de gehele balans van elektrolyten.

Glutamine – het aminozuur wat je lichaam het snelst tekort komt als je intensief sport is glutamine. Hoe meer L-Glutamine er is, des te beter je lichaam inspeelt op de hogere behoefte bij training en hoe beter je lichaam zorgt voor het herstellen en het opbouwen van de spieren.

Taurine – is belangrijk voor levensbelangrijke functies van het lichaam. Taurine bind aan schadelijke stoffen en zorgt er voor dat deze giftige stoffen niks in het lichaam aan kunnen richten.Assault is de absolute Pre-Workout hit in Amerika en één van de meest krachtige Pre-workouts verkrijgbaar. Bestel nu exclusief bij Bodyenfitshop.nl de nieuwe formule!

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering