Coach Login

Creatine - -

Body & Fit € 19,90 BESTEL

Welke grote supplementen producten heeft er geen eigen creatine? Er zijn er zoveel! Het wordt zelfs verkocht bij drogisterijen, ook het merk MusclePharm kwam met haar eigen creatine product, ze hebben hiervoor een speciale strategie gekozen, namelijk het stoppen van maar liefst vijf creatines in één supplement. Hoe is dit uit gepakt? Lees hieronder onze review over Creatine van MusclePharm.

Kenmerken MusclePharm Creatine

Zoals je net kon lezen zitten in dit supplement vijf creatines, namelijk: Creapure, Creatine Nitrate, Creatine AAB, Cinnulin PF, DiCreatineMalate en Creatine Magna Power.

MusclePharm zegt bij het supplement dat je het gelijk vol kan gebruiken zonder oplaad fase, dit is al een uitzonderlijk punt van creatine.

MusclePharm Creatine Review

Na ongeveer vijf weken, waren de eerste indrukken goed. In die periode heb ik het als een goed supplement ervaren. De werking was vooral bijzonder door de algemeenheid van het product. Je hebt de basis dingen zoals vollere spieren, uithoudingsvermogen en kracht, hierop had ik het gevoel dat alles net iets meer en beter was met dit supplement. Wat bijzonder was is dat je al na 1 of 2 weken resultaat zag en merkte, dit is toch sneller dan andere producten, we merkten ook dat de werking langer aanhield.

De smaak van dit supplement is niet echt bijzonder, het is gewoon prima net als de mengbaarheid en oplosbaarheid.

Conclusie

De grote vraag voor ons aan het eind, is deze creatine de moeite waard? Allereerst zorgt Muscle Pharm er wel voor dat ze zich onderscheiden in een markt vol tegenhangers. De werking van de vijf verschillende creatines doen het zeker goed en je hebt een langere werking. Wel is de prijs aan de hoge kant en vragen we ons af waarom je dan niet een goedkopere creatine zou gebruiken. Dit is natuurlijk erg persoonlijk, maar als andere creatines niet het gewenste resultaat bieden is deze creatine zeker een aanrader.

Voordelen MusclePharm Creatine

+ 5 soorten creatine in 1 supplement
+ Snellere werking
+ Langere werking

Nadelen MusclePharm Creatine

– De werking is niet anders dan andere creatine supplementen
– Relatief duur in vergelijking met andere vergelijkbare supplementen

Wat vind jij van Creatine van MusclePharm? Laat het hieronder weten met jouw review:

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering