Coach Login

Anabolic Halo Performance Series - -

8/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 34,00 BESTEL

Anabolic Halo Pro Series is een product van hoogstaand niveau, ook wel het hardcore bodybuilding product van het merk Muscletech. Het is een totaal plaatje als het gaat om eiwitshakes die na je training wilt nemen met het doel om je spieren te ondersteunen. Dit komt om dat Anabolic Halo Pro Series zelfs 75 verschillende ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw spieren groeien en onderhouden worden!

Voordelen Anabolic Halo Performance Series

Ervaar de kracht van -195 C. In een klein ogenblik heb je een intense, koude rilling in je keel. Op dat moment is de subzero, artische uitbraak van start gegaan.

In dat ogenblikje, heb je het gevoel dat je even “bevriest”, dit komt door de grote hoeveelheid en diversiteiten van 75 spierobouwers die je lichaam in gaan. Je komt door deze anabole Post-Workout gelijk op dat moment in een anabole status. Zo krijg je het effect dat je spieren op een ongelofelijke manier gaan groeien.

Goed om te weten is dat Anabolic HALO Por Series geproduceerd is voor uitsluitend mannen en dat het daarnaast een heel erg krachtige anabole product is. Het is een Post-Workout, dit betekent dat je het na je work-out inneemt.

Kenmerken

 • Vervangt je eiwitshake, 40 gram eiwit!
 • Vervangt je herstelshake
 • Met 5 gram creatine
 • 100 % Electrolyten aanvulling
 • Inclusief alle aminozuren
 • Hele dosis Glutamine
 • Herstelt spierglycogeen
 • Volle dosis BCAA’s

Aanbevolen gebruik

Begin met 1 scoop na je training, mix dit met ongeveer 150 ml koud water. Zodra je meer gewend bent aan de kracht van Anabolic HALO Pro Series, dan kan je de dosering ophogen naar maximaal 3 scoops. Mix dit met ongeveer 400 – 500 ml koud water en neem dit in na je training.

Je begint met één dosis na je work-out, dit meng je dan met zo pak hem beet 150 ml koud water. Wanneer je er meer gewend aan bent geraakt, kun je de dosering opkrikken. Doe dit tot maximaal dosissen/scoops. Wanneer je 3 scoops gebruik, meng je dit ongeveer met 400 tot 500 ml koud water. Dit neem je ook tot je, na de training.

Bij rust dagen neem je s’ochtends 3 scoops. NOOIT meer dan 3 scoops in een tijdsbestek van 24 uur!

1 reviews

8/10 sterren
 1. Kim

  8/10 sterren

  tot nu mijn beste post workout. heb er een blog over geschreven voor mensen die het leuk vinden om er over te lezen.

  visagieamsterdam.nl/apps/blog/anabolic-halo-van-muscletech

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering