COACH LOGIN

NitroTech - -

190 €39,90 Bestellen
194 €57,95 Bestellen

Zoek jij een uitetende eiwitbron om extra spiermassa aan te zetten? NitroTech bevat een perfecte eiwit formule.

Voordelen Nitrotech

NitroTech Hardcore zorgt ervoor dat er meer aminozuren naar je spieren gaan. Hoe doen ze dit nou? NitroTech heeft een technologie voor het stikstoftransport ontwikkeld. Hierdoor zul je merken dat je veel dikke spieren krijgt. Meer kracht en spieropbouw.

MuscleTech heeft onderzoeken gedaan naar de diverse spiermassa opbouwende ingrediƫnten die er zijn. Zodat zij deze optimaal kunnen inzetten. Zij zorgen ervoor dat de eiwitten op een goed termijn in je lichaam terecht komen, waardoor een zogenoemde anabolische staat ontstaat. Tevens zorgen zij er voor dat het transport van de verschillende bouwstoffen waaronder de eiwitten optimaal is. Hierbij is het zo dat de insulinespiegel wordt verhoogd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, er meer glycogeen wordt opgeslagen en dat de eiwitsynthese een duw in de rug krijgt.

In een recent onderzoek is gebleken dat sporters die 4 maal per week trainde en NitroTech gebruikten veel meer droge spiermassa aanzette. Hierbij was het ook zo dat 1 proefpersoon maar liefst 7 kg spiermassa aankwam binnen een periode van anderhalf maand.

Kenmerken van NitroTech

  • Maar liefst 30 Gram Whey Eiwitten per serving
  • Bevat geen vet
  • Bevat 3 gram creatine
  • Bewezen dat je ongeveer 75% meer spieropbouw hebt dan met andere eiwitbronnen
  • Bevat 4 gram Alanine/Glycine/Taurine
  • Bevat 100mg verteringsenzymen

Aanbevolen gebruik

Meng per gebruik ongeveer 1 tot 2 servings met 250 melk/water. Neem 1 tot en met 3 servings op een dag.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering