COACH LOGIN

Biotin 10.000mcg – Maximum Strength - -

190 €9,90 Bestellen
Biotin (vitamine B8) zorgt ervoor dat wanneer je voedsel binnen krijgt door te eten, dat je de energie die in je voedsel zit er ook daadwerkelijk uithaalt. Tevens is Biotin deels verantwoordelijk voor de vorming van vetzuren in je lichaam. Biotin krijg je normaal gesproken ook binnen door het eten van bijvoorbeeld pinda’s, noten, lever, melk en eieren.

Mensen die te weinig Biotin binnen krijgen kunnen last krijgen van een depressie, bloedarmoede of een huidafwijking. Door het nemen van extra Biotin 10.000mcg – Maximum Strength van Natrol zorg je ervoor dat je niet te weinig binnen krijgt.

Er zijn veel sporters of mensen die eieren rauw eten, voor deze mensen wordt er geadviseerd om extra Biotin te nemen. Waarom? Nou, door het eten van rauwe eieren krijg je avidine binnen, dit is een stof die ervoor zorgt dat Biotin niet goed zijn werk kan doen. Dus eet jij vaak je eiereren rauw zorg dan wel dat je genoeg Biotin binnen krijgt en kies ervoor om bijvoorbeeld Biotin 10.000mcg – Maximum Strength te gebruiken. Op deze manier zorg je ervoor dat je wel genoeg Biotin binnen krijgt.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering