Coach Login

5-HTP 50mg – Natures Way - -

5-HTP is een aromatische aminozuur de afkorting 5 HTP staat voor: 5-hydroxytryptofaan. 5-HTP van Natures Way wordt vaak genomen wanneer er een tekort is aan dit essentiële aminozuur. Wanneer er een tekort is aan 5-HTP kan dit zorgen voor slapeloosheid, depressie, hallucinaties, stemmingswisselingen, nervositeit, afwijkende eetlust, haaruitval, huidafwijkingen, diarree, slecht zien, ataxie en polyneuropathie.

5-HTP 50mg Natures Way zorgt ervoor dat je voldoende 5-HTP in je lichaam krijgt om de hierboven genoemde verschijnselen tegen te gaan of te voorkomen. Tegenwoordig is het alweer een tijdje bekend dat 5 HTP helpt tegen depressies, ook spreekt met van een effectieve ondersteuning bij liefdesverdriet en panniekaanvallen.

Wanneer men last heeft van sterke stemmingswisselingen kan het ook gebruikt worden om het gedrag te controleren. Voor kinderen helpt 5-HTP 50mg tegen nachtmerries. Als laatste noemen wij graag ook nog dat 5-HTP helpt bij het tegen gaan van eetbuien en het een verzadigd gevoel stimuleert.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering