COACH LOGIN

Vitamine D3 5000 IU NOW FOODS 120 softgels - -

Vitamine D3 5000 IU in vloeibare softgel vorm wordt gebruik voor het behoud van soepele en sterke spieren. De vitamine D3 druppels zitten in een softgel voor betere opname. Door vitamine D te doseren verhoog je de opname van calcium in je botten, je botten worden dus ondersteunt door je vitamine D dosering. Naast de verhoogde opname van calcium helpt vitamine D ook je immuun systeem normaal functioneren, je immuun systeem is de basis voor je weerstand en is erg belangrijk.

Vitamine D3 dosering

vitamine D3 doseer je door 1 – 2 maal daags een softgel in te nemen bij voorkeur onder een maaltijd zodat de vetten van de maaltijd de opname verbeteren. Onze huidcellen zetten cholesterol onder invloed van zonlicht om in Vitamine D, maar we komen te weinig in aanraking met zonlicht om voldoende Vitamine D aan te maken.

Vitamine D3 waarde

Te weinig vitamine D beïnvloed de spierfunctie en kan leiden tot spierkrampen, meerdere studies laten zelfs zien dat een vitamine D tekort een achteruitgang in cognitieve functies tot gevolg heeft. Een vitamine D gebrek kan dus gevolgen hebben voor zowel lichaam als geest.

Vitamine D3

Bevat 120 softgels
Actieve vitamine D3 vorm High Potency

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering