COACH LOGIN

Anabolic State - - BCAA

7/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 14,00 BESTEL

Anabolic State is een supplement dat spierbouwend en herstelbevorderend werkt. Het is het beste middel op de markt en het bevat wel 10.000mg BCAA’s, HICA, glutamine en Lysine per dosering! Het is dus zeer hoog gedoseerd maar ook bevat het de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Anabolic State wordt direct opgenomen in de spieren en het bevat noch koolhydraten noch suiker!

Voordelen Anabolic State

 • Alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
 • Bevordert de spiergroei elke training weer.
 • Grote dosering van actieve bestanddelen.
 • Geen enkeel vuller-ingrediënt.
 • Het middel is micronized en dus perfect oplosbaar.
 • Wordt razendsnel in de spieren opgenomen.
 • Spiermassa neemt enorm toe.
 • Smaakt zeer goed.
 • Bevordert herstel na trainingen.
 • Geen toegevoegde suikers.

Werking Anabolic State

Anabolic State zorgt voor een spiergroei terwijl je aan het trainen ben. In recordtempo wordt er spiermassa aangezet. Ook het herstel is razendsnel. Jarenlang heeft Nutrabolics zich bezig gehouden om met het ultieme middel te creëren. En dat is gelukt. Je vraagt je direct af waarom je dit product nog nooit eerder hebt gebruikt wanneer je met Anabolic State hebt getraind.

Tijdens elke training wordt er spiermassa afgebroken. Nadertijd wordt er weer nieuwe spiermassa aangemaakt. Dit is een proces dat de spiergroei niet erg ten goede komt. Het lijkt alsof je een stap achteruit doet, om vervolgens weer een stap vooruit te zetten. Deze cirkel wordt door Anabolic State onderbroken. Het zorgt ervoor dat spiermassa elke training groeit en sneller hersteld. Ook gaat het de spierafbraak tegen; maximale groei en minimale afbraak dus! Het lijkt wel zinloos om zonder dit supplement te gaan trainen!

Ingrediënten Anabolic State

BCAA’s – zijn drie animozuren: L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Deze zuren zorgen voor een efficientere eiwitsynthese. Dit betekent dat de spieren sneller groeien en dat de animozuren beter worden opgenomen en verwerkt in het lichaam. Ze voorkomen ook het afbreken van de spieren aangezien de animozuren worden gebruikt als brandstof.

HICA – is een spiergroei stimulant. Het is een krachtig middel dat de eiwitsynthese weet te verbeteren en de spierafbraak tegengaat. HICA is een natuurlijk product dat normaal aangemaakt wordt wanneer cellen leucine verbranden. Dat betekent dat HICA een leucine metaboliet is. Spieren speuren altijd het lichaam af naar leucine. Wanneer ze dit tegenkomen denken de spieren dat er veel animozuren in het lichaam aanwezig zjin en beginnen ze met het aanmaken van spiereiwitten. Dit leidt dus vanzelfsprekend tot spiergroei.

Lycine – is ook een animozuur. Het komt veel voor in het lichaam en is zeer belangrijk voor het herstel en de opbouw van de spieren. De opname en vertering van animozuren en eiwitten worden geleid door lycine.

Glutamine – tevens een animozuur. Het gaat de afbraak van spiermassa van tegen en zorgt ook  voor een efficienter en sneller herstel. Het is het meest voorkomende animozuur in het menselijk lichaam.

Voor wie is Anabolic State geschikt

Iedereen kan Anabolic State gebruiken. Man, vrouw, jong, oud; sporters van elk kaliber kunnen dit supplement gebruiken.Het heeft geen negatieve bijwerkingen. Als jij spiermassa op wilt bouwen en sneller wilt herstellen is Anabolic State perfect voor jou.

Aanbevolen gebruik

 • Meng 1 tot 2 scheppen Anabolic State met water in een bidon. Neem een paar slokken voor de training en neem de rest gedurende de training. Op dagen wanneer er niet getraind wordt moet u het middel gedurende de hele dag innemen.
 • Omdat het geen stimulanten bevat kan het elk moment van de dag ingenomen worden.

 Combineer!

Andere producten van Nutrabolics kunnen prima gecombineerd worden met Anabolic State. Mass Fusion, Anabolic window en Swollen zijn perfecte producten die gecombineerd met Anabolic State een enorme spiergroei veroorzaken.

Voor een optimaal vetverlies wordt het gebruik met Thermal XTC aangeraden.

Anabolic State valt te combineren met elk ander product: van fatburner tot massbuilders

FAQ

Bevat Anabolic State verboden middelen?

Nee. Het is een compleet veilig en natuurlijk product.

Hoe vaak mag ik dit supplement innemen?

1 dosering per dag is voldoende.

Moet ik het elke dag gebruiken?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Als u sneller wilt herstellen op de dagen tussen uw trainingen wordt dat echter wel aangeraden.

1 reviews

7/10 sterren

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering